Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A windows 10 a saját drivereit...

A windows 10 a saját drivereit rakja fel az alaplaphoz,vagy az alaplap gyári drivereit tölti le magának az internetről?

Figyelt kérdés
Adott egy msi b550 a-pro alaplap tegnap raktam össze az új gépemet és ugye a videokártya drivert net nélkül telepítettem aztán rádugtam a netet a gépre később megnéztem az eszközkezelőt és már nem volt egy felkiáltó jeles cucc sem.Ilyenkor a windows a saját drivereit rakja fel vagy az alaplap gyári drivereit töltötte le?Vagyis az alaplap netes oldaláról töltsem le a drivereket mint a chipset driver meg a net hozzá való driver vagy a windows azokat rakhatta fel?

2021. ápr. 25. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Alapjában a Windows egész jól felismeri hogy mi van a gépeden (főleg a régebbiekben) és azokat a drivereket rakja fel, viszont a videokártyádhoz mindenképp a gyártói drivert telepítsd fel manuálisan.
2021. máj. 3. 17:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt alapból nvidia oldalról szedtem le.
2021. máj. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!