Számítástechnikában dolgozom. Adott ez a konfig
MSI 760GM-P23 (fx) alaplap
FX 8120 proci
A többi alkatrészt bármit cserélek táp ram vga
ugyanúgy fent áll az a probléma hogy első indításnál
nem tölt be a windows csak reset után tölt be. Tipp?
Ilyenkor megnézem első körben a windows naplófájlokat - bár én nem dolgozom számítástechnikában.
Ha számítástechnikában dolgoznék akkor is megnézném - de nem dolgozok ott.
2021. ápr. 22. 16:22
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
az a lap onmagaban is fss nem FX hez keszult
teljesen mindegy hogy kompatibilis vele, viszont ezen a ponton erdemes legfrissebb biost ranyomni valami Athlon/phenom procival
ha azzal megy vagyis azt kellene kiprobalni elsonek
2021. ápr. 22. 16:49
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
ja hogy reset utan megy oke
akkor semmi gond vele
mi a problema?:D
jo szorakozas lesz megtalalnod alaplapon mi a hiba
Emlitett biosos dologra azert elsonek raneznek
ezen a ponton pedig az alaplapi elemre is, egy masikkal (ujjal) kiprobalni
2021. ápr. 22. 16:51
4/7 anonim válasza:
Nem értem miért kellet hozzá tenni hogy te számítástechnikában dolgozol ezt én nem tettem volna hozzá pláne hogy egy ilyen egyszerű problémával nem tudsz mit kezdeni... NA DE, akkor hardver csere-bere meg volt ahogy írtad is, illetve gondolom újra telepítés is termesztésen, én a kis bőre MSI deszkára tippelnék bios update ejtsd meg esetleg egy CPU cserét is ha nem áll fent a gond akkor meg is van oldva, és akkor tuti hogy deszka lesz a ludas illetve az is hozzá tenném hogy bár a kompatibilitási listán szerepel az FX8120 viszont csak a 95 TDP-vel rendelkező verzió erre érdemes oda figyelni.Második körben pedig hdd-re tippelnék ott egy külső hdd-t rá kötsz amin van egy OS és ha nem produkálja ekte ugyan ezt a hiba jelenséget akkor lehet hogy az a gond.
2021. ápr. 22. 17:57
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 +1 el is felejtettem hogy regen azonos kodnev alatt kulonbozo fogyasztasu procik is megjelentek Phenom korszakban megjellemzobben
es ez eleg kezenfekvo lehetosegnek is igerkezik
2021. ápr. 23. 06:49
6/7 A kérdező kommentje:
Legfrissebb bios volt rajta, újra rátettem a legfrissebb biost de továbbra is fennáll. SSD van benne próbáltam újrahúzni meg másik ssd vel is. Én is procira tippelek de nincs jelenleg hozzá másik ahogy alaplapom sem. Akár driver problémára is tudok gondolni mivel a windows nál áll meg. Vagy csak egy szimpla bios beállítás. Azért tettem fel a kérdést hátha találkozott valaki ilyennel.
2021. ápr. 24. 11:57
7/7 A kérdező kommentje:
X3 as procival elindul az op rendszer akárhányszor kapcsolom ki be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!