Szerintetek mennyit érhet egy használt PC, az alábbi specifikációkkal?
Processor: Intel Core i7-3770 3.4GHz
Video: ZOTAC GeForce GTX 1070 Founders Edition 8GB GDDR5
RAM: 32 Gb
2013-ban lett véve gép, összeszerelve Asus gépházban. Alaplap, Táp, Gépházat nem tudom pontosan, hogy milyenek. Videókártya és RAM lett új véve bele az évek során, ezek jelenleg a fent leírtak. Természetesen játékra volt használva, viszonlyag masszívan, felnőtt, dolgozó ember hobbijaként.
Ismerősöm szeretne majd megválni a géptől, mert ő vett újat, és gondolkodok, hogy megveszem és visszatérek a játékok világába.
Elnézést a nem mindenre kiterjedő specifikációk miatt, ennyi infót kaptam én is, és csak egy körülbelüli árra (hogy mennyiért érné még meg megvenni) lennék kíváncsi olyanoktól, akik jobban értenek hozzá/jobban benne vannak ebben, mint én. Illetve szerintetek ez egy jó konfigurációnak számít ma?
vidi kari most kb 150-170k
proci 25k
ram kb 32k - gondolom ddr3 és 4x8?
gondolom nem a legbutább lap és táp van benne.
alaplap 20k táp 10k szóval alsó hangon 220k
#1 vga ert? Vagy egeszert?
hat azert 1070 8GB 35 nol picivel... tobbet erne bekebeli regi vilagban is
#2#3 +1
kozosen gondoljatok at hogy mindketotoknek megerje
gyakorlati jatszadozas szempontjabol egesz jo gep, kicsit a tul regi 3770 log ki a sorbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!