Legtöbb ember Avast vagy AVG használta Windows7 alatt!
2021. ápr. 24. 14:34
2/13 anonim válasza:
Nod32-t használtam, miután az Avast felengedett egy vírust a gépemre...
2021. ápr. 24. 14:45
3/13 anonim válasza:
Szia!
A Windows 7-es korszakban én sok mindent használtam (Persze nem egyszerre!).
Én legjobban az Eset cuccait szerettem (NOD 32, Smart Security).
De volt Avast is a gépemen, és persze az elengedhetetlen Malwarebytes.
2021. ápr. 24. 14:49
4/13 anonim válasza:
Win 10-et használok jelenleg, de amikor Win 7-et használtam akkor sem használtam semmilyent, csak lassítja a gépet..magam is kitudom szűrni mi a vírus mi nem, ha meg véletlenül becsúszik valami újra rakom a pi..ba az egészet.
2021. ápr. 24. 15:00
5/13 anonim válasza:
Semmilyet.
2021. ápr. 24. 15:07
6/13 anonim válasza:
#4:
És ha becsúszik mondjuk egy jól megírt zsarolóvírus, és elkezdi titkosítani a személyes fájljaidat, akkor mi van?
Akkor már a fájlokon nem segít az újratelepítés!
2021. ápr. 24. 15:07
7/13 anonim válasza:
5) vagyok.akkor így jártam..elveszik pár fényképem meg egy csomó letorrentezett film,de azt hiszem túl fogom élni.a többség nem középvezető vagy cégtulaj hanem sima átlagember.
2021. ápr. 24. 15:11
8/13 anonim válasza:
#6. De segít. Újratelepítesz mindent, előveszed a fiókból a vinyót és biztonsági mentésből visszaállítasz mindent. Ott folytatod, ahol abbahagytad. (a legutóbbi backup óta módosítások vesznek el, ami legjobb esetben is max. 1 napnak kell lennie.)
2021. ápr. 24. 15:41
9/13 anonim válasza:
És aki nem csinál külső mentést napi szinten?
2021. ápr. 24. 16:28
10/13 anonim válasza:
Akinek vannak fontos adatai az csinál. Minden gép kikapcsolásakor lefuttatok egy mentő programot. Mivel csak egy napi változásokat kell kigyűjtenie és lementenie (inkrementális mentés, plusz teljes minden hétvégén), ezért egy-két másodperc alatt megvan az egész. Akinek ennyi ideje sincs, annak tényleg nem fontosak az adatai.
Backup nem csak zsarolóvírus miatt kell. Akármikor lehet egy hibás táp miatt tönkrement adattároló, vagy bármilyen hardverhiba. Akkor csak új háttértár aztán mentésből minden vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!