Melyik a legjobb tárhely szolgáltató? Amelyik biztosit kb. 100 GB-ot
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 17:23
1/4 anonim válasza:
én rackhostnál vagyok, de csak 10 gb tárhellyel, teljesen megvagyok vele elégedve, 100 gb mire kellene?
2/4 anonim válasza:
PCX. 10-esért veszel egy HDD-t, 'oszt kész. Elrakod szekrénybe, 30 évig garantáltan eláll adatvesztés nélkül.
3/4 Katoonene válasza:
Én a Google Drive-t használom. Ahol rákapcsolódok, maximális sebességgel tudok fel-le tölteni. Nem tudom, hogy a legjobb-e, de nekem szempont a sebesség.
4/4 anonim válasza:
De milyen tárhely kell? Milyen célra? Milyen jellegű adatoknak?
Lokálisan akarod elérni? Vagy hálózatról? Lokális hálózatról vagy akár az Internetről?
Ez a 100 GB fix mennyiség? Vagy változik? Utóbbi esetben milyen mértékben?
Mennyit vagy hajlandó áldozni rá?
Szóval egy kicsit bővebben fejtsd ki légy szíves, mert nagyon sokféle lehetőség lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!