Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen routerek vannak,...

Milyen routerek vannak, amelyek a vezetékes net biztosítása mellett képesek wifi szórásra is?

Figyelt kérdés
Magyarán, a gépemben nincs wifi-vevő, de a telefon meg nyilván nem kompatibilis a vezetékes net csatlakozójával, na most az a kérdés, hogy van-e, és ha van, melyik router lenne képes a két feladatot egyben, akár egyszerre megoldani? (Ui.: ha már nincs, el lehet-e osztani a szolgáltatótól kapott netet két vezetéken két routernek, és ha igen, hogyan tudnám a wifi routert NEM androidos telefonnal, vagy akármivel beprogramozni?) Vagy egyszerűen csak ne legyek már hülye, és hívjam fel a szolgáltatómat (upc)? (Utóbbit azért nem tettem még, mert jobb, ha ti röhögtök ki egy weboldalon, mintha egy az egyben real life menne a dolog...

2013. aug. 31. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

UPC-s vagy?

Akkor ne is gondolkodj a kérdéseden!

A UPC-nék igényelj meglévő internetedhez wifis kábelmodemet.

Csak kicseréled a meglévő modemeddel és azonnal működő wifi hálózatod lesz és emellett 4 vezetékes csatlakozási lehetőség is marad a modemen(Én is így használom rá van dugva a pc és wifin megy a laptop és a mobilok).

Az igénylés ingyenes, nincs plusz havidíja és ha saját beüzemeléssel kéred még beüzemelési díj sincs!

[link]

2013. aug. 31. 16:35
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
Amúgy minden Wi-Fi routeren van legalább egy vezetékes csatakozási lehetőség. A Wi-Fi routerek 90%-án minimum 4 db van.
2013. aug. 31. 16:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Routereket mondjuk még nem állítottam soha be, de majd utánanézek!
2013. szept. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!