4 GB ramom van, de csak 4094 MB-ot ír a Windows. Miért, és hova lett az a 2 MB?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 10:56
1/8 anonim válasza:
Jól átvertek.Fogadj ügyvédet és pereld be a gyártót.....vagy a Microsoftot.
3/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha kikapcsolom a memory shadowing-ot a biosban akkor jó lesz.
2010. aug. 22. 11:15
4/8 anonim válasza:
lol, te nem vagy normális
jelentsd fel őket azért a 2 MB-ért
nem mindegy, hol van az a 2 mb?
5/8 A kérdező kommentje:
Ez esetben nem mindegy. A shadow memory a rendelkezésre álló memóriaterületből lefoglalhat akár több MB-t is, biztonsági okokból, csakhogy erre nekem semmi szükségem nincs.
Normálisan feltettem a kérdést, nem tudom miért kell belekötni.
2010. aug. 22. 13:12
6/8 anonim válasza:
Hasznos dologra van lefoglalva az a terület, nem csak úgy hiába. Szerintem hagyd úgy, ahogy van.
7/8 anonim válasza:
az a 2MB rengeteg így a windows 0,00000002 másopercel tovább fog betölteni és a programok is legalább fél ezred másodpercig késlekedni fognak ez tényleg szörnyű gond!
8/8 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem miért kell gúnyolódni, nem azt írtam hogy bármi lassabban töltődik be.
Egyébként kösz a tippeket.
2010. aug. 22. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!