A faterom kikapcsolta a hosszabitót amin a gepem volt most csikos a kep neha mitol lehet ez javitható csak vidi kari hiba vagy mas is ?
Ezt produgalja [link]
Nehe teljesen jo meg csinalj olyat is hogy a win logoig jo majd nincs kep mintha ki huznam a vga kabelt vagy ugyan ez csak van kep de csikos . Amikor csikos kikapcsolom bios elem ki be kapcs kikapcs bios elem vissza be utana ujra jó . Elotte mielott ki kapcsolta volna az elosztot olyat csinalt a win logonal "lefagyott" nem jelent meg a forgo karika majd kb egy perc muva tolt tovabb rendesen win 10 pro 2004 ?????
Hát lehet sajnos, de én azért megpróbálnék két dolgot:
- okostv-re rakni
- másik vga kimeneten összekötni
Hát igen, ha a másik kimenettel jó a vga, akkor a kimenet ment szét.
Ha a régi vga-val is rossz, akkor igen valószínű alaplap, de ott is lehet csak slot is.
Legalábbis, bár nem vagyok szervizes emberke, de volt olyan nekem, hogy másik slotban ment, viszont neked nincs még egy slot szóval gyakorlatilag alaplap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!