Gyulusss kérdése:
Belinea 10 60 55-ös CRT monitoron folyamatosan keskenyebb a kép. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy a fent említett monitor képe pár éve folyamatosan megy össze vízszintesen. A függőleges eltérítéssel nincs gond.Ma már kb csak 14 coll-os, ha szépen összenyomom függőlegesen a képet, hogy ne legyen torz. A hiba független a felbontástól és a képfrissítési gyakoriságtól. Úgy tudom, ennél a monitornál ez típushiba a vízszintes eltérítőrendszernél, és az is lehet, hogy csak egy nyavalyás kondi a hibás, ami fillérekbe kerül, ezért még lenne értelme megcsinálni,ha tudnám mi a baja. Ha valakinek volt ilyen monitorja és esetleg találkozott ezzel a hibával, megköszönném, ha leírná a tapasztalatait, esetleg a magoldást a problémára.2010. aug. 21. 22:09
1/1 anonim válasza:
Kicsit offolok...
A szüleim asztali gépéhez Belinea monitor van (10 30 20). Általában már csak én használom, ha Náluk vagyok, mert Ők a laptopot használják. Az Ő monitoruknak is ugyanez a baja, hogy bekapcsolás után néha kisebb a kép. Viszont, ha kikapcsolom és újra bekapcsolom, akkor megjavul. Ezek szerint várható, hogy megadja magát hamarosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!