KicsiPalika kérdése:
Adott egy Acer Aspire 515-51G-35NN laptop. Egyetlen RAM slot van ami üres, de mégis működik a laptop, és azt írja, hogy 4gb RAM van benne. Hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Adott egy Acer Aspire 515-51G-35NN laptop. Újonnan vásároltam egy Laptopszalon üzletben kb 2-3 éve, akkor kapott egy M2 SSD-T, és egy nagyobb HDD-t. Gondoltam ideje lenne szétkapni, és kitakarítani a laptopot. Akkor láttam hogy az egyetlen RAM slot ami van a lapon, az üres. Létezik, hogy valahogy RAM nélkül működjön a laptop? Integrált RAM vagy esetleg az M.2 SSD helyettesíti a RAM-ot?2021. ápr. 18. 12:20
1/8 anonim válasza:
Onboard RAM van benne, ami nem cserélhető (plusz ugye a másik slot, ami jelenleg üres).
2/8 P.O.C. válasza:
Integrált RAM -os. Sajnos létezik ilyen.
3/8 A kérdező kommentje:
És ha rakok bele plusz 8gb-ot RAM-ot, a meglévő 4 mellé, akkor a 8gb-ot fogja használni, vagy akkor a 12gb-ot?
2021. ápr. 18. 12:39
5/8 A kérdező kommentje:
Azonos paraméter? SO-DIMM DDR4 RAM a foglalat. Ezen kívül minek kell még megegyeznie?
2021. ápr. 18. 12:46
6/8 Közveszélyes Kontár válasza:
nem szuksegszeru de ha 2400 as akkor erdemes olyant
proci ram orajeltamogatasa alapjan erdemes venned, aztan kitudja hogy megy majd
mivel 100% hogy ugyanolyant nem tudsz venni mint az integraltja
a ramchipeket masok gyarthatjak azonos gyarton belul is
ami azt jelenti teljes szinkron nem lesz meg, de az nem is olyan fontos ha mukodik
7/8 Közveszélyes Kontár válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok segítséget! Igen, 6006U processzor van benne. Mennyi köze van a teljes szinkronhoz a RAM időzítésének? Meglehet valahogy tudni hogy mennyi az integráltnak az időzítése? Csak hogy akkor még közelebb kerüljek ahhoz hogy milyet is vegyek.
2021. ápr. 18. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!