Mit tegyek ha a HDD folyamat 100%-on pörög? SSD megoldhatja?
Figyelt kérdés
Folyamat 100on megy a hdd, foleg inditaskor borzalmas. Vilagit a kis led hogy folyamatosan olvas be róla. Lehetetlen igy használni... Hard Disk Sentiel szerint 100%-on van minden, tehát nem tudom a problémát2021. ápr. 15. 07:49
1/5 anonim válasza:
A HDD-k felett eljárt az idő. Lassúak már. Tudom, hogy lényegesen drágábbak az SSD-k még mindig, de ha rendes élményt akarsz, meg fogja oldani egy SSD beszerzése. Érezhetően gyorsabb lesz tőle a géped.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen szerezz be egyet. Nekem is csak alsókategóriás kb 12 ezer forintos 240 GB-os SSD-m van, de még ez is sokkal jobb, mint bármilyen HDD. Meglepődtem, milyen gyors tud lenni az amúgy régi PC-m.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendeltem egy 240-eset akkor. Csak a windowsot érdemes rárakni? :)
Utolsó: 8gb
2021. ápr. 15. 21:23
5/5 anonim válasza:
Én a windows mellett tartok még rajta pár kisebb játékot is. Mert lényegesen gyorsítja a betöltési időket. De igen, leginkább a Windowsnak jó. A régi HDD-d befoghatod másodlagos adattárolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!