ATX tápegységnél ha a készenléti 5V helyett 3,33V-ot mérek ez milyen hibára utal?
Figyelt kérdés
Van 2db FSP ATX-400PNF tápegységem, egyiket sem tudom elindítani. A lila vezetéket ami a készenléti 5V-ot szolgáltatja én 3,33 voltot mérek. Lehet köze hozzá hogy nem tudom indítani?
Hibásan vettem mindkettőt, szeretném őket megjavítani, de első körben valahogyan be kéne indítani őket. A kondik egyébként púposak rajta ezeket tudom majd cserélni. De most nem vagyok benne biztos hogy az okozhat e ilyen hibát hogy be sem indul. Elvileg be kellene indulnia max ha rosszakl a kondik akkor nagyon ingadozik a feszültség amíg azokat ki nem cseréltem újra. Vagy a kondiknak köze van a standby 5v-hoz is?
2021. ápr. 14. 17:16
11/11 A kérdező kommentje:
Sikerült megjavítani. Kondenzátor volt a ludas.
2021. ápr. 24. 11:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!