Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek 2021-ben megállná...

Szerintetek 2021-ben megállná a helyét a z Intel I3 4130?

Figyelt kérdés
internetezésre és játszásra, nem lene lassú a processzor?

2021. ápr. 10. 19:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Pentiumot mondtál.... ennyit erről...
2021. ápr. 11. 23:37
 22/30 anonim ***** válasza:
Rendesen fogyatékosnak kell lenned ehhez. Nyilván nem a 3. genes pentiumokról van szó, hanem a 2\4-esekről. És abból a nem is legerősebb 28-50 fps-el viszi a játékot, és patchről-pacthre javul.
2021. ápr. 11. 23:42
 23/30 anonim ***** válasza:

Akkor legközelebb fogalmazz pontosan, ennyit erről... A személyeskedő stílusod még mindig alpári, de ezzel meg nem lehet mit tenni.

Pentiumot írtál, az is pentium.

Egyébként meg tényleg fölöslegesnek érzem a " vitát " de csak megjegyzem, nézd meg ki a különbség az alacsony fps és a stuttering között, amit említettek korábban...

2021. ápr. 11. 23:49
 24/30 anonim ***** válasza:
Én tudom mit jelent, és nem stutterel 4szálon semmi, ha van elég kakaó. Ha felfogni képtelen vagy, akkor a te bajod. 100fps-el rohangálnak rajtuk a játékok :D Szörnyű, hogy ilyen számítástechnikához nem értő, tapasztalatból nem beszélő emberek osztják az észt. a topicra rendkívül jellemző egyébként.
2021. ápr. 11. 23:52
 25/30 anonim ***** válasza:
20# Tekerj bele 7:30-ra tényleg nagyon folyamatos:D
2021. ápr. 12. 00:21
 26/30 anonim ***** válasza:

Legalább ne ugyanazt a szöveget lökd mint más kérdéseknél szoktad, tényleg elég toxic figura vagy, de megpróbálom még egyszer utoljára: Az alacsony FPS és a stutter között ritka nagy különbség van, és fene megeszi, ha van neki papíron stabil 30-40 FPS-e, ha épp sokszor leesik akár tizedmásodpercre, ami már kényelmesen észrevehető.

Szerinted tesztekben miért szokták feltűntetni az 1% vagy 0.1%-ban előforduló low FPS-t külön, na pont azok az említett stuttering jelenség, amit legtöbb esetben pont CPU oldalról fakad.

De innen tényleg fölöslegesnek érzem bármit is magyarázni egy olyan embernek aki nem képes kulturáltan, normális hangnemben kommunikálni. Szóval innen írhatsz, részemről nem reagálok rá.

2021. ápr. 12. 00:22
 27/30 anonim ***** válasza:
Hagyd rá " eztmondom ", én értelmetlennek érzem vele a kommunikációt, egy 6000-res Pentium tényleg emeli az átlag FPS-t, de ott se lesz stabil, és hiába van számszerűen magas FPS ha be-be röccen.
2021. ápr. 12. 00:24
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül Intel Core I7 3770 mellett maradtam :)
2021. ápr. 13. 18:49
 29/30 anonim ***** válasza:

26

Felszokták tüntetni, és nincs gond azokkal a procikkal, amíg van kakaó. Az a baj, hogy te a fantáziád nyomatod ide, holott könnyedén megtudod nézni mi a helyzet. Azt hiszed, hogy ÉN NEM TUDOM miről beszélek, holott tisztán látható, hogy ez rád az igaz. Továbbra sem érted miről van szó, ezért olyan procit akarsz összehasonlítani olyannal, amiben NYERS ERŐ NINCS ELÉG, hogy ugyan úgy teljesíthessen, mint bármely más.

A játékok leszarják a magokat, nem tudnak róla, azt tudják, hogy hány szál van. Ha 2 mag 4 szálon képes az igényeit kielégíteni, akkor képes rá. De nem vitatkozom galambbokkal tovább, így is többet téptem a szám olyanoknak, akik képtelenek alapvető felfogásra is.

2021. ápr. 14. 18:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ne erőlködj már, felismerni mindenhol ezzel az egoista stilusoddal és hogy képtelen vagy elfogadni hogy nincs igazad, de téynleg fölösleges bármit írni.
2021. ápr. 14. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!