Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nekem van egy régi gépem amit...

Nekem van egy régi gépem amit már jó pár éve használok, és szeretnék bele venni egy jó videókártyát, de milyet?

Figyelt kérdés

És azt szeretném tőletek kérdezni, hogy milyen videókártyát vegyek bele. Vagy ha esetleg van bármi más ötletetek, hogy hogy tudnám egy kicsit felturbózni, azt szívesen fogadom.

Setup: [link]

- Én már egy kicsit utánnajártam, és erre jutottam;

[link]

, hogy ez lenne a legjobb bele, erre is szívesen válom a vééleményeteket. Előre köszönöm minden hozászólónak!

Mégegyszer a setup, csak leírva;

Operating System

Windows 10 Pro 64-bit

CPU

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 40 °C

Wolfdale 45nm Technology

RAM

4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)

Motherboard

Gigabyte Technology Co. Ltd. EP45C-DS3R (Socket 775) 37 °C

Graphics

HP L1740 (1280x1024@60Hz)

DELL S2240T (1920x1080@59Hz)

512MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 49 °C

Storage

223GB KINGSTON SUV400S37240G ATA Device (SATA-2 (SSD)) 27 °C

465GB Western Digital WDC WD5000AADS-00S9B0 ATA Device (SATA ) 27 °C

Optical Drives

PIONEER DVD-RW DVR-216D ATA Device

Audio

Realtek High Definition Audio

Előre köszönöm minden hozzászólónak!

2021. ápr. 7. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nvidia GT 1030 a legjobb választás e processzor mellé.
2021. ápr. 7. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha erős a táp, inkább vegyél egy nem sokkal idősebb kártyát, ebbe még ez a gyengécske is sok (és drága).
2021. ápr. 7. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:

ebbe nem szívesen ajánlok semmit, mert cefet régi! Inkább előbb teljesen új gépet kéne venni, hogy legyen értelme is.

és természetesen használtak között nézelődj!

ha van jó táp, akkor gtx 600-as szériánál is érdemes lehet nézelődni, 6tűs tápcsatlakozósoknál.

Hardverapró pl. Nem érdemes újat venni amúgy se mostani helyzet miatt, ilyen régi gépbe meg pláne.

nem igazán tudok garantálni semmit se vele kapcsolatban... előrelépés ezzel nem igazán lesz. Gta v-höz biztosan gyenge a proci. Szóval 2013-nál újabb játékokból csak az alacsony igényűek fognak menni bármilyen vga is legyen a gépben.

Az a gond, hogy ebbe az alaplapba a legerősebb processzor is gyenge. Én ilyet építek most retró gépnek. Tehát a 2-3. gen 2 magos i3 teljesítményszintje a maximum (pl egy olcsó xeonnal, tuningolva; nekem ez érkezik kínából: L5408 . 4 mag, és kb 3,3 ghz-re bírja majd húzni a lapom. 5 ezer huf.) Ilyet használni elsődleges gépnek... szerintem nem jó ötlet. Nem éri meg. Netezéshez is körülményes, még ssd-vel is.

A lényeg,hogy én nem költenék rá. Ez a gép így jól van, ahogy. Retrózáshoz tökéletes. Ha többet akarsz, akkor viszont nem vacakolnék egy új gépre költeni. i5 3470 legalább. Ezzel kb 2018-19-ig el lehet lenni. Mellé egy rx470

Drágábban 4770 és rx 580. Mégdrágábban új 10100F/10400F és használt videokártya

2021. ápr. 8. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!