Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom betölteni a win7-et?

Hogyan tudom betölteni a win7-et?

Figyelt kérdés
Nos eredetileg a gépen win7 volt, melklé felraktam az xp-tm, mert ketté van osztva a vinyó. De miután felraktam az xp-t csak azt tudta a gép bebootolni, mérgemben leformáztam azt ameghajtórészt, amin volt az xp, de a win7 megmaradt, most meg már a win7 nem akar bebootolni, pedig makulátlanul megmaradt!! mit tegyek?
2010. aug. 20. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Windows 7 telepítővel bootolsz, javítást választasz.
2010. aug. 20. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:

van benne xp emulálás, az nem lett volna elég?

monnyuk tele van a net, xp mellé w7 -el, de fordítva már nem az igazi.. miért nem használod a guglit?

2010. aug. 20. 21:30
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem tudok mit tenni, már minden megpróbáltam, amúgymeg ha sikerült volna megtalálni google-n akkor valószinüleg nem kérnék segítséget itt, nem gondolod :)!!
2010. aug. 20. 22:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: sajnos nincs win7 CD-m én ezt a gépet úgy kaptam (pontosabban netről lett rendelve), hogy már rajta volt!!
2010. aug. 20. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor rakj fel egy akármilyen Linuxot... utána le is törölheted ha nem kell, csak arra ügyelj, hogy a GRUB vegye észre a Win7-et. Ha nem veszi észre, akkor is manuálisan beállíthatod... Erre már ott a Google.
2010. aug. 20. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Először Xp utána a Win7.
2010. aug. 21. 00:33
 7/9 A kérdező kommentje:

igen mielőtt feltettem a kérdést, de feltettem az xp-t win7 után akkor olvastam, hogy először a régebbi op rendszer azután win7!! PEH nem?? nemigaz, hogy mégcsak véletlenül sem fordítva PONT meg kell szívjam...

köszi a válaszokat, majd még próbálkozok:D!!

CSAK MÉG EGY KÉRDÉS, ha szerzek win7 telepítőlemezt akkor arról meg tudom csinálni??

2010. aug. 21. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Először az Xp azután az XP- ről telepíted a WIN7-et. Nekem is pontosan így van.
2010. aug. 22. 03:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen a win7 lemezzel meg tudod csinálni, ha van benne javítás opció. (van olyan módosított is, ami csak egyet kérdez, hogy hova telepítse, és telepíti is, az ilyenekben nem lehet rámenni a javításra...)
2010. aug. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!