Milyen vezetékes, mikrofonnal ellátott fejhallgatót ajánlotok 30.000forintig?
Kingston Hyerx Cloud II kivételével
Köszi!
30.000 ft kategóriába a Kingston Hyerx Cloud II a legjobb.
H más kel akkor innen választhatsz.
Még a logitech g pro X-szen gondolkodok.
Igazából a HyperXnél az a gobndom, hogy az a vezeték csak úgy lóg a levegőben, szerintem nagyon hülyén néz ki (Logitechnél ezt szépen megoldották, nem tudom h ezt a kingstonenál miért nem lehetett volna)
Pedig a Cloud II illetve az Alpha a legjobb ebben az árkategóriában. Én az Alpha-t nagyon tudom ajánlani, némileg jobban szól az előbbitől, újabb is, és a design-ra is jobb szerintem. Persze némileg drágább, és egy usb külső hangkártya sem árt hozzá.
Esetleg még nagyon sokan szokták ajánlani a Razer BlackShark V2-t is.
Vegyél amit akarsz, ha a legjobb nem jó. Én szeretem a Logitechet, de tuti biztos, hogy többet nem adok nekik pénzt ilyesmire. Tesómnak kellett egy mikrofon, mondom akkor már vegyünk Gajmer fülest, legalább a Sennheiser Momentumot koptatja játékra. Vettem neki egy G432-őt, mondom annyira rossz csak nem lehet! HÁT DE!!! Borzalom a hangja. Nem viccelek, bár én elég vájtfülü vagyok, de akármennyire is "olcsó" volt, ez kritikán aluli. Ezek után nekem eszembe se jutna. Biztos, hogy van amelyik "jól" szól, de árához képest szerintem mind botrányos lehet.
Egyébként a Cooler Masternek van valami, ami jó, a nevére most nem emlékszem.
MH751 szerintem amire gondolsz, az jobb mint a Cloud II.
Ezeken kívül mást nem is vennék, mondjuk én eleve stúdió fejhallgatókban gondolkozok csak.
Razer-t biztosan nem ajánlanék...
Egyébként nem olyan rémes a Razer ha külső USB hangkártyával van használva.
Volt Razer fejesem (kraken x), egyedül csak a build minőséggel volt bajom, ahogy felveszed recseg az egész, mint valami filléres műanyag.
Viszont negatívumot csak ennyit találtam benne..
Maga a hangzás jó/nem rossz, a térhangzás meg a 7.1 pedig meglepően jól működik bennük, lehet fordítva vette fel ismerősöd az övét, azért nem hallotta lol
Viszonyításképpen, rainbow-ban sokkal tisztábban és könnyebben kivettem a lépteket meg a hangokat a razer-el mint a hyperx cloud alpha-mmal. (Ami némileg jobb hangzásban a cloud II-től)
Nyilván nem cserélném el rá az alphát már, de meg tudom azt is érteni aki azt veszi. Az alpha-n is például a 7.1 valami vicc, csak hangosabb a háttérzaj, amit meg hallani kéne meg nem hallod. A Razer ezt a virtuális 7.1-et sokkal jobban kezelte szerintem, érdemes használni is. Az alpha-n 7.1 nélkül is néha megingok, hogy honnan is jött a hang, kicsit úgy összefolynak a dolgok.
A fent említett blackshark-ot meg sokan mondják jónak. Arról nem is beszélve, hogy nem igazán tudok olyan gamer fejest mondani aminek olyan jó lenne a mikrofonja mint a razer fejeseknek. (Na jó, talán az ezer éves régi filléres nemesis akuma-mat még ezek sem nyomják le:D)
Egyedül az időtállóság ami még gond az olcsó recsegős illesztés mellett. Erről nem tudok sokat mondani, de sokak szerint max 1-2 évet bírnak. Mentségre szóljon, a kraken x ami nekem volt az az egyik legolcsóbb, leggyengébb fejese a razer-nek, a többi ettől csak jobb lehet.
Ellenben a hyperx fejhallgatókat sokan 5 éve használják és még mindig semmi bajuk. Mindenképp a hyperx II/cloud fejeseket ajánlanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!