Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani fülhallgatót 2-3 ezer forintért?

Figyelt kérdés

Lehet több is,kevesebb is. Ami nektek nagyon bejött, meg aminek nincs doboz hangja, ami nem agybadugós, mert azt nem szeretem, csak a simát. 3 éve találtam egy olcsó jól szóló fülhallgatót a tescoban. Fél évente cseréltem, mert egy idő után nagyon kemény lesz a vezeték és kényelmetlen, illetve jacknél tönkre megy. Urbanz spot a neve csak már nem kapni sehol. Még az agybadugós változata is jól szól, mert azt is kipróbáltam csak azt ugye nem szeretem. Mondjuk az agybadugósnál kicsit visszhangzik, de jobb mint az a nagyon tompa doboz hang, amitől rosszul leszek. Szóval ugye elromlott és vettem egy panasonicot azt is tescoba, de annak is az a tompa dobozhangja, kicsit a rádiós hangja van. Aztán maxwelleket a 600-1400ft-ig de ugyanaz mint a panasonicnál. Hama fülhallgatót használok most, ez viszonylag jó csak halk. Tudom, ezek nagyon olcsók, de az urbanz csak 1000 forint volt és nagyon jól szólt nekem. Persze a fülem is szokja a dolgot, de ezt a tompa dobozhangot nem tudja megszokni. A hamánál elősször furcsa volt, de utána megszoktam, de akkor is halkabb sokkal, hiába hangosítom fel.

Válasz

2021. ápr. 7. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy ez kb a duplája a keretednek, de szerintem ennél alább ne add:

[link]

Nagyon sok pozitív értékelés van róla. Nekem is egy Sony van és nagyon jól szól.

Egyébként ha összeadod, hogy már mennyit költöttél mindenféle vackokra, már vehettél volna egy jót.

2021. ápr. 7. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!