Több kérdésem is lenne 1. : van egy fülhallgatóm kb.6 éve vettem 4 ezer forintért és ha nem csak berakom hanem nagy erővel a fülembe nyomom akkor tök jól szól amúgy meg mint egy ócska hangszóró. Ennek mi lehet az oka?
2. Van egy fejhallgatóm aminek valaki viccből ( nagyon nem vicces de mind1 ) levágta a kábeljét a jack dugó és a kábel összeérkezésénél.
3. hasonló mint a 2. eset tegnap nem vettem észre hogy a fejemen lévő fejhallgató be van dugva, ezért felálltam. A kábel kihúzódott. visszacsatlakoztattam majd a mikrofon egyáltalán nem működött, a hangokat is alig hallottam. Mi lehet az oka? Megjavítható otthoni eszközökkel?
1. Ezek ilyenek, nem tudom mit vársz el.
2. Köszönjük hogy ezt elmondtad.
3. Megoldható elvileg, de ha benned ezek kérdésként jelentkeznek, akkor olcsóbban megúszod ha veszel egy másikat.
1. Minden hangszórónak meg van az a távolság, ahol jól szól. Minél távolabb van, annál kevésbé élvezhető. Ennek igaz az ellentettje is. Egy kis fülhallgató nyilván már egy cm távolságból is sz*r, egy nagy hangfal meg bezeng egy egész szobát. Ezért dugod a fülhallgatót a füledbe, a hangfalat meg nem.
3. Eltört a kábel valószínűleg, megcsinálják párezerert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!