Nincs hang a laptopomon, csak ha bedugom a fűlhallgatóm?
Leejtettem a laptopom ugy hogy be volt dugva a fülhallgatom és a jack csatlakozó meggörbűlt és gondolom a bemenetet is megsértette.
Na most elinditok valamit nincs semmi hang a laptopomon, ha bedugom a fülhallgatót (vagy más jack csatlakozót pl.hangszórót) akkor van hang, de nem a fülhallgatón, hanem azon amit bedugtam.. ha kicsit megpiszkálom, akkor pedig azon szól amit bedugtam.
Nagyon nem értem, hogy ez hogyan lehetséges. Főleg azt nem, hogy akkor van hang a laptop hangszoroján, amikor bedugok valanit a jack csatlakozóba...
Érdemes kinlodnom vele vagy ez egyértelműen hardwares probléma?
Akkor persze viszem a szervizbe...
Driverrel és windows-zal lehet úgy mahinálni, hogy te kézzel állítsd be, hogy mikor adja le jacken a hangot, és mikor a beépített hangszórón, de kicsit macerás.
És ebben az esetben ha pl. bedugsz egy jacket, akkor is belsőn szól, ha arra van állítva.
Egy próbát megér. Ha hardveresen sérült a kimenet/kártya, akkor az kiderül abból, hogy a jackre állítva szaggat a hang/nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!