Adott egy ryzen 7 3700X processzor 85EFt-ért a bolti ára olyan 102EFt-től kezdődik ujj és bontatlan processzor külföldről származik és csak 1 hét próbagarancia van rá érdemes lehet megvenni vagy inkább a garancia hiánya miatt ne?
Figyelt kérdés
Adott egy ryzen 7 3700X processzor 85EFt-ért a bolti ára olyan 102EFt-től kezdődik ujj és bontatlan processzor külföldről származik és csak 1 hét próbagarancia van rá érdemes lehet megvenni vagy inkább a garancia hiánya miatt ne?2021. ápr. 6. 23:26
1/16 anonim válasza:
Miért nem keresel hardveraprón?
Vagy ez pont onnan van?
2/16 anonim válasza:
A processzor kvázi elpusztíthatatlan, ma már az elégtelen hűtéssel se lehet kinyírni, csak fizikai sérüléssel. Szóval érdemes megvenni, ha baja van az 1 hét alatt kiderül, ha minden rendben, még 20 év múlva is működni fog, ha nem döglik meg alatta az alaplap.
3/16 A kérdező kommentje:
1/
Igen hardveraprós csak az az 1 hét gari van rá se több se kevesebb de bontatlan.
2021. ápr. 6. 23:51
4/16 A kérdező kommentje:
2/
Szóval inkább a többi alkatrész döglik le előbb?
2021. ápr. 6. 23:52
5/16 anonim válasza:
Ha sok pozitívos az eladó vedd megfelé!
De ha nulla napos újonc, semmiképp!
6/16 anonim válasza:
abszolút. most nem nézegetem mik az árak, de ha esetleg lenne agyonhasznált olcsóbban, még az is megérné. a mai procik olyan jó alkotások, amiket szinte lehetetlen kinyírni. nagyon megbízható alkatrészek, így vásárlásuk a használtpiacról kifejezetten ajánlott!! főleg próbagaranciával
7/16 A kérdező kommentje:
5/
768 pozitív értékelése van
2021. ápr. 7. 00:03
8/16 anonim válasza:
Én kicsit sem aggódnék miatta, ha nem valami életveszélyes táppal fogod használni.
10/16 A kérdező kommentje:
8/
egy seasonic moduláris 450w gold táppal használnám,van aki azt mondja hülye vagyok ha gari nélkül veszem.
2021. ápr. 7. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!