Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb gamer egér...

Melyik a legjobb gamer egér 15.000 Ft körül/alatt?

Figyelt kérdés
Egeret szeretnék vásárolni játékra. Melyiket ajánlanátok? A "leggyorsabbat" ha lehet így mondani.(FPS játékok)

2021. ápr. 5. 21:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hagyd már ezt a farokméregető dumát. Nincs igazad, ennyire egyszerű.

"Nem mellesleg, első voltam az országban, aki g303 tesztet csinált, és első voltam, aki megmutatta sok embernek, hogy a kinzu v2 mitől egy nagy rakás szar."

2021. ápr. 10. 19:56
 22/23 anonim ***** válasza:
73%

A tények nem farokméregetés, és attól, hogy te nem értel valamit, nem hiszel el valamit, neked nem lesz igazad. Amint objektív tényekkel tudsz majd érvelni, és nem azzal, hogy "dehát xy prónak is azvan", majd akkor dumálunk. Egyébként sem értem, hogy mit nem fogsz fel abból, hogy ScreaM sokáig egy Ms 3.0-val játszott, LÉNYEGTELEN mit használ a profi. Neki az tetszik, ő dolga. De te ne javasolgass olyan egeret, ami használt, és annyiba kerül, hogy egy jobb újat lehet annyiért kapni. Te egy fanboy vagy, aki azt sem tudja mit kell tudnia egy egérnek, ez a te dolgod, maradhatsz akár hülye is.

A farokméregetést pedig te kezded azzal, hogy profikkal jössz. Senkit sem érdekel, én is tudok játszani. Nem attól világ top10 valaki, hogy milyen egere van, te se igen jutottál tovább egy faceit lvl2-nél, nem véletlenül.

2021. ápr. 10. 22:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Eltelt a kérdés óta közel 2 év. És én most azért vagyok itt, mert olvasgatok már korábban feltett kérdéseket ahol gamer egerekről volt szó. Több kérdés között ezt is elolvastam. Ugyanis a hagyományos helyett szeretnék egy gamer egérre beruházni természetesen játékra. De kicsit össze zavarodtam, valaki röviden eltudná mondani melyik is lenne az ideális?
2022. máj. 6. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!