Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb gamer egér...

Melyik a legjobb gamer egér 15.000 Ft körül/alatt?

Figyelt kérdés
Egeret szeretnék vásárolni játékra. Melyiket ajánlanátok? A "leggyorsabbat" ha lehet így mondani.(FPS játékok)

2021. ápr. 5. 21:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jah, g102\203\305-öt ne vegyél, azok kicsi egerek. Ha neked közepes kell, akkor ezeket sajnos el kell felejteni. Ha tudsz vadászni egy 403-at viszont az frankó lenne, mondjuk az enyémnek 2hónap alatt beadta a kulcsot a mikroswitch, de igazából nem nehéz cserélni sem, meg azért csak nem ez a jellemző. Viszont sajna drágább, mint 15ezer.
2021. ápr. 8. 13:55
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Na ez az amin tényleg jót lehet nevetni.

"A zowie azért lett elterjedt, mert tetszett a formája a népnek"

Ha nekem nem hiszel, akkor figyeld a profikat a CS:GO-ban. És ha valaki azzal jön, hogy megvannak félemlítve a profi játékosok, hogy a Zowie-t használják mert különben..... Mert már ilyen baromságot is hallottam.

[link]

2021. ápr. 8. 14:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit nézzek rajta, ezek az emberek lanoznak, ahol a plug and play kell, ahogy elmondtam, mint fontossági dolog, bár úgy látom azt figyelmen kívül hagytad.

Egyébként nem érdekel, hogy a prok mit használnak, én tudom is, hogy miről beszélek. Én mondjuk lövöldöztem párat ESEA rank S playerek ellen meg velük is, ha téged az érdekel, hogy ki mivel játszik, akkor nézd meg GuardiaN-t. Egy olyan egérrel játszik, amit én meg sem fognék, mert annyira pocsék a szenzora. Egy idő után mindegy, a többség nem fog 2.5m\s felettit sem ráncigálni, de van aki igen, és van akinek fontos, hogy raw legyen. Van aki meg azt szokja meg, hogy van smoothing. Az egér nem fontos, abban a tekintetben nem, hogy egy mai 8ezer forintos akár Canyon egérben is van jó szenzor. Ettől még az általad javasolt zowie elavult, semmi extrát nem ad, főleg nem azzal a delayes huano switchével.

Imádom a fanboyokat, akik meg sem tudnák magyarázni, hogy mi-miért jó, csak linkelgetik, hogy xy ezt használja

2021. ápr. 8. 21:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
De beszédes a 2. helyezett SS QCK egérpad is, ami minden objektív szemlélet szerint egy hulladék egérpad. :D
2021. ápr. 8. 21:18
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Attól, hogy a szóban forgó egeret te meg sem fognád az még nem jelenti azt, hogy rossz egérről beszélünk. Az sem irányadó, hogy elavultabb a szenzora, hogy ha még mindig megállja a helyét az FPS játékokba. Szerintem teljesen vállalható.
2021. ápr. 9. 10:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Vállalható lenne, ha nem lenne az áráért sokkal jobb. Vállalható egy GTX 970 is, van kedved érte 180-at adni? Nincs ugye? Annyiért már adnak 1070-et is.

Akkor mondd el nekem drága barátom, minek adnál ezért ennyit, ha reálisan nézve egy Canyon 8ezerért többet tud ? :)

Az egy dolog, hogy új korában is aggályos egér volt, mert pl. a klikkje olyan lassú, hogy aki váltott logitechre AWP-vel mindig hamarabb lőtt, mert ő már megszokta, hogy hamarabb kell lőni azokkal a régi zowiekkal. Ezeket hagyjuk, akkoriban, mikor ez új volt, még volt mellette érv. Mára elfogytak ezek az érvek.

BTW olyan emberrel beszélgetsz, aki 2006-ban már perfect trackingről beszélt DoZeRéknak GPS LAN-on, mikor még senki nem is értette magyarországon mi az a negatív gyorsulás.

2021. ápr. 9. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:
48%

Arról az elméletről mi a véleményed, hogy a profi játékosok többsége a berögzült 400DPI-vel egy elavult beállítást alkalmaz az 1000Hz-es egerek korában, ahol 1000DPI fölé kéne menni, és úgy belőni a kívánt eDPI-t (az ingame érzékenység csökkentésével).

Link: [link]

2021. ápr. 9. 13:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel többségük olyan felbontáson játszik, ahol felesleges nagy dpi, ezért tök mind1, hogy mit csinálnak. Számold ki, hogy nincs annyi pixel a monitoron, hogy bármi értelme legyen a nagyobb felbontásnak. Egyébként sem érezhető lényegesen 500hz után az 1000, sokan sok egeret 500on használtak, mert képtelen az 1000-et stabilan tartani. A kis dpi egyébként onnan is jön, hogy sok szenzor hibázni kezdett magasabb dpi-n. Az egereknek van feldolgozási sebességük (nem a hz, hanem az fps), ezen felül sávszélességük is. Régen voltak egerek, amik 8bites interfacen mentek (pl. mx300), ezeket kellett tuningolni hz-el, az emberek egyébként itt ragadtak valamiért. Én régóta 1000-en használom őket, mert amikor a g100s-em volt, annak az volt a nativeja, ott teljesített a szenzor a legjobb ips-t, azóta minden mást úgy használok. De egyébként lényegtelen. 1024x768 és társaiban úgy sem lesz semmilyen változás.

De a profik nagy része bevan gyepesedve. Amivel tudnak jól játszani, azt nehezen cserélik, akkor sem, ha minimális előnyt jelentene. A megszokás nagy úr, stb.

Azért van alattuk a mai napig egy retkes QCK.

2021. ápr. 9. 14:46
 19/23 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak a te fixa ideád "a profik nagy része be van gyepesedve".
2021. ápr. 9. 17:54
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Hánnyal beszélgettél? Én rendszeresen 1v1-eztem jOELZ ellen, és rendszeresen játszottam a magyar top scenenel. Tudom, hogy miért használnak azt, amit. Nem tudom másképp mondani, ha nem fogod fel, hogy a 3310-es egérben a klikk is szarabb, mint egy logitechben, a szenzor is, a forma pedig szubjektív. Nehezedre esik ezt értelmezni ? :D

A többi Zowie sem tud semmi különlegeset. Mondom másképp, én is tudnék játszani vele, ha a switchet kicserélném egy omronra, mert a Huano nekem a használhatatlan (25ms delay vs logitech 1-2)

Tudnék vele játszani, annyit lőnék, mint bármi mással. De az biztos, hogy az agyam szétbaszná. Na most, ha azt a Zowiet lecseréltetném mással, akkor neki meg az baszná szét az agyát, hogy mindig hamarabb lő AWP-vel, mint kellene. Mert azt szokta meg, hogy 25ms-el hamarabb kell lőnie. Ennyire egyszerű, a profi játékost meg ne misztifikáld túl, egyáltalán nem érdekli az, hogy 3.5m\s a perfect tracking, vagy 6méter. Nem mellesleg, első voltam az országban, aki g303 tesztet csinált, és első voltam, aki megmutatta sok embernek, hogy a kinzu v2 mitől egy nagy rakás szar. Továbbra is laikus vagy, miközben én 16éve a gamer egerek határait keresem. Ha nem hiszed el írj egy privátot, és mesélek. De itt nem szívesen írom le azt sem, hogy ki vagyok, és arcolni sem szeretnék tovább. További szép napot!

2021. ápr. 10. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!