Valaki aki vett a Computer Imperiumnál Asus TUF Gaming laptopot az le tudna írni egy-két dolgot a gépről mert az oldalon nincs minden feltüntetve?
Pl.:-milyen nyelvű a billentyűzet
-kb. feltöltés után meddig bírja az aksi
-mik kelljenek legyenek a dobozban miután meghozta a futár
-stb..
Amikor nekik írtál, mit válaszoltak?
És amikor mérlegelted magadban a 14 napon belüli visszaküldés lehetőségét ha mégsem lennél elégedett, mire jutottál?
Eddig kettő TUF géppel találkoztam kis időre, egy a Radium, egy a Digiprime oldaláról. Mind a kettő magyar billentyűzetes volt, ahogy nézem az Imperiumnál is azt írják magyar. Szerintem magyar forgalmazó nem fog jelzés nélkül kínai, angol kiosztásút eladni.
Az aksi relatív, ki mire használja, nekem egy 4 és egy másfél éves ROG laptopom van. Akkumulátorra sose figyeltem oda, talán a régebbinél 20%-ot gyengült.
Asus típust anyagminősége miatt ajánlom.
A dobozba megint változó, mi van. Asus papírok, töltő+kábel, laptop biztos kell. Doboz szélén nézni kell a címkét, sértetlen-e
Anyagminőség miatt ajánlod? Haveromnak az 1 éves Asus TUF FX504G jobb zsanérja teljesen megadta magát. Cserélni a kijelző hátlapjával együtt lehet.
Teljesítményben okés a gép, de összeszerelésben és anyagminőségben hagy némi kívánnivalót maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!