Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom kiválasztani a 2...

Hogyan tudom kiválasztani a 2 op rendszerből azt amelyiket akarom? (SŰRGŐS)

Figyelt kérdés

Van egy 160-as winyó ami ketté van osztva, amire feltettem a win7-et meg az xp-t, de miután felraktam az xp-t mindig csak az xp jön be!! LESZÖGEZEM, HOGY A WIN7 IS RAJTA van nem töröltem le megnézetem...

Award Biosom van, és az F12-vel jön be a boot menü, ha segít ez!!

Hogyan tudom a win7-et kiválasztani, egyszer sikerülét behozni azt a képenyőt, hogy válasszon op rendszert, persze akkor még csak WIN7 volt rajta, na azt a képoernyőt akarom mégegyszert behozni!!

2010. aug. 20. 14:25
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Ha előbb a korábbi verziójú Windows telepíted, az újabb verziójú automatikusan létrehozza az indító menüt. Fordítva ez nem működik, viszont van rá megoldás, íme:

[link]

2010. aug. 20. 14:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Mind1 most letöröltem az xp-t, és most meg valami system23/hal.dll fálj kellene neki, de mindenhol csak xp van nem win 7, mert én a win 7-et akarom behozni nem pedig az xp-t

Még telepítőlemezem sincs win7-hez mi legyen?

le lehet valahol tölteni ezt a hal.dll win 7-hez!!

2010. aug. 20. 19:44
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Ha csak úgy szemre ész nélkül formáztad az XP partíciót, akkor azt rosszul csináltad, mert valószínű hogy azon voltak az indító fájlok.

Szedj le egy Windows 7 telepítőlemezt, mert anélkül nem fog menni a dolog, és csináld szépen a leírás szerint.

2010. aug. 20. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!