Külső winchestert szeretnék venni, segít. Enétek kiválasztani nekem egy megfelelőt?
voltam múltkor a media marktban megnéztem. de ott 50 000Ft körüli árak vannak. az interneten amikor megnéztem alig 10-20 ezerért lehet rendelni. tehát rendelni szeretnék ezek szerint.
amiért segítséget kérek az az mert nem értek hozzá és láthatlanban félek megvenni.
először is 1TB- kellene
az Usb mindegy mert nincs 3.0 ás USB-m de ha lehet akk nem baj ha olyanja van. sose lehet tudni mi lesz a jövőben.
aztán kicsi legyen és fekete. tehát ne keljen hozzá 5000 zsinór hogy bedugjam áram alá meg USb be is.
tehát egy ilyen kis zsebben elférő lapos kellene amit csak be kell dugni. tehát hogy a zsebemben is elférjen.
és mint az árat is mondtam ne ilyen idétlen media markt árakat mutassatok mert simán árulnak 10 000Ft körül is. csak nem tudom mit nézzek a leírásban, szóval félek hogy nagy lesz és bekell dugni áram alá is. légyszi linkelnétek nekem ilyen külső winyót? mindenkinek megy érte a like majd :)
A media-t, tesco-t, ilyeneket nagyon hamar felejtsd el.
Drágák és szarok.
itt egy oldal, elég olcsó, nézz szét:
A 3,5" az a hagyományos belső merevlemez mérete, szóval nem sokkal nagyobb, kb. mint egy jégkrémes-doboz. A nagy különbség súlyban van (2,5": 200-500 gramm, 3,5": 400-1000 gramm). Ja meg árban (2,5": 20.000 HUF, 3,5": 15.000 HUF). Szóval ha nem a retikülödben akarod cipelni a külső merevlemezed és fontos az ár akkor mondjuk ilyesmiket érdemes nézegetni:
Ha az alaplapod tudja kezelni az usb 3.0 át, akkor mindenképp olyan külső merevlemezt vegyél, ami 3.0 ás.
10x olyan gyorsan tudsz majd másolni, ami igen csak nem mindegy. 4-5e forintot simán megér.
Másik... samsungot ne vegyél. 20 éve volt nekem 5db. 4 teljesen tropára ment, 1 pedig a halál küszöbn van, a dragon ball összes része van rajta... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!