Asus Rog Strix g531GU, miért teljesít "gyengén"?
Üdv.
Még az előző évben, októberben vettem egy asus rog strix g531gu-al740 es laptopot. Amit tudni kell róla, i7-9750h, 1660ti , 8gb ddr 2666mhz, 512ssd, és 120hz-es full hd kijelző van benne.
Eddig még nem éreztem szükségesenk a kérdést, de mostmát kezd kissé zavarni.
A laptopról ahogy a teszteket nézegettem sokkal jobban teljesít mint nálam, és nem csak azért mert 16gb rammal tesztelik, a 8gb os tesztek is jobb fps számokat hoztak mint nekem.
Tisztában vagyok vele hogy a ramot bővíteni kell, és sort is fogok rá keríteni, de azért mégis csak érdekes hogy ennyire elmarad a teljesítmény a tesztekhez képest.
Ehez még egy apró kéréds, a gyári ramot úgy gondoltam kicserélem majd a bővítés során, tehát nem 1 db 8gb os modult rakok be pluszba, hanem a már meglévőt is kicserélem. (hyper x 2666mhz re)
Kicsit meglepett a laptoppal kapcsolatban az is hogy egyszerű játékok mint pl a LoL, 110-140 fps el mennek minimum beállítások mellett. Az olyan játékok mint pl a Tarkov(ami elég ram éhes) nem is csodálom hogy 45-60fps el mennek. BF 1 medium fullhd 70fps....
Végezetül ha van valakinek tapasztalata ilyen téren, vagy valami tippje azt szivesen meghallgatnám.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!