Szerintetek ezen gépen futnának a mai játékok? Intel core i3-530 proci, Ati HD 5670 1gb ddr5 VGA.
ILyen géet vennék,csak nem tudom,hogy vinné e a mai játékokat:
Intel core i3-530 2.9ghz proci
Ati HD 5670 1gb ddr5 VGA
1tb merevlemez
4gb ddr3 ram
500 w tápegység
asus 1156 alaplap
Ilyen gépet vennék,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy futnának a mai játékok fulon pl:GTA4,Cod MW2,Mass efect 2 meg ilyenek!
Előre köszönöm a válaszokat:)
én 2 hónapig gondolkoztam hogy milyen gépet vegyek és nagyon sokáig ugy volt hogy i3 lesz...de végülis néztem sok tesztet és rájöttem hogy felesleges mert az athlon x4 640 is bőven tudja azt a teljesitményt...sőt ahol a nyers erő számit ott az amd keresztbe lenyeli az intel 2 magosát akár másfélszeres teljesitményt tud ugyanazon az áron. játékba meg ugyis legnagyobb részt a videokari a döntő...
1 gond szerintem az amd-vel...ha fejleszteni akarsz akkor maximum a phenomig tudsz mig az intelbe az i7-ig ami már tényleg lenyom mindent amd-t. na mindegy ez most más kérdés. amúgyis a 6magos phenom mindenhez bőven elég.
ramból végülis kingston 1600asakat vettem 2*2 gb-t 18ezer ft-ért.
5670 helyett inkább 4870-et vennék vagy ha nincs keret akkor 4850.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!