Szerintetek ezen gépen futnának a mai játékok? Intel core i3-530 proci, Ati HD 5670 1gb ddr5 VGA.
ILyen géet vennék,csak nem tudom,hogy vinné e a mai játékokat:
Intel core i3-530 2.9ghz proci
Ati HD 5670 1gb ddr5 VGA
1tb merevlemez
4gb ddr3 ram
500 w tápegység
asus 1156 alaplap
Ilyen gépet vennék,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy futnának a mai játékok fulon pl:GTA4,Cod MW2,Mass efect 2 meg ilyenek!
Előre köszönöm a válaszokat:)
500 W-os tápegység milyen? Egy minőségi 400-as bőven elvinné ezt a konfigot, továbbá AMD-ben gondolkoznék, ez a processzor csak fizikailag 2 magos, az áráért vehetnél 4 magos Athlon-t. Talán jobb videokártyát is lehetne abból venni.
Mennyi pénzt szánnál rá? Megnézem mit lehetne alkotni belőle.
Nos vegyük sorra:
Proci: Ez egy 2 magos processzor ráadásul at árából egy 4 magos Athlon kijön mintazt már előttem írták.
Videokártya:
Hát ez egy kissé melléfogás. Egy HD 4850 jóval erősebb és kicsit olcsóbb. (Igaz DX11 helyett 10 van benne de az annyi mint halottnak a csók).
vinyó: A méret ok de javaslom jól nézd meg a márkát. Samsung vagy Seagate. (Van több márkás is de most csak ez jutott eszembe.)
RAM: Ez oké.
Táp: Ebből inkább egy 450 wattos márkás tápot vegyél. (Gigabyte, vagy Enermax.)
Alaplap: Ezt passzolom mivel semmi infó.
Ha megadod a keretet összeírunk egy jobb konfigot.
Én ezeket venném ( nekem is ilyen van, ugyanennyiből hoztam ki mint te)
Gigabyte GA-MA785GMT-USB3 kb. 21k
AMD Athlon II X4 630 kb.25k
Gigabyte(vagy Sapphire) HD5770 1GB kb.43k
2 GB DDR3 RAM kb. 15k (azért csak 2 mert később egyszerűen bővítheted és most így több pénz jut a többi hardverre)
Gigabyte SuperB 460W kb. 10k
SEAGATE 1000GB 7200rpm 32Mb SATA2 ST31000528AS kb.20k
Összesen kb. 134.000 Ft. Kicsit túllépi a keretet de egy kisebb HDD-vel spórolhatsz egy keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!