Billentyűzet keresése közben honnan lehet megállapítani hogy magyar a billentyűzet kiosztása?
Figyelt kérdés
Árukeresőn böngésztem mechanikus billentyűzetek között. A megadott indexképeken szinte az összes billentyűzeten angol kiosztás van, így a kép alapján nem lehet megmondani.
Az értékelések között viszont láttam visszajelzésként valamelyikhez negatívumként kiemelve hogy nem magyar kiosztással rendelkező billentyűzetet kapott az illető, viszont más billentyűzetnél más vásárló pedig kifejezetten kiemelte hogy magyar kiosztás van a billentyűzeten.
Most az árukeresőn és egyéb boltok weboldalán szinte sosem láttam feltűntetve a billentyűzet kiosztását a leírásban, így kb az egyetlen módja hogy kiderítsem az az hogy az értékelések között böngészve reménykedek hogy valaki megemlíti hogy magyar-e vagy sem?
2021. márc. 31. 16:36
1/2 anonim válasza:
Pedig ez egy eléh fontos információ, és fel szokták tüntetni a boltok. Megnyitottam a Top1 mechanikus billentyűzetet egy random oldalon, és oda volt írva. Linkeld azt ahol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!