Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Crypto bányászat mennyire...

Crypto bányászat mennyire tűzveszélyes?

Figyelt kérdés

Ősrégi épületről lenne szó, háború előtti vezetékekkel.

Egy 24/7ben futtatott, 1-2 GPUs bányász rig biztonságos lenne, vagy inkább felejtsem el az ötletet?

2021. márc. 31. 14:19
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Olyan szempontból mindenképp, hogy dühödt Gamerek, akik nem tudnak normális, de megfizető kártyát venni a mining miatt, rád gyújtják a g.cibe az épületet. :D
2021. márc. 31. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos ha 2 RTX 3090 lenne benne azokkal együtt is az egész rendszer nem fogyasztana többet 800-850 wattnál szóval egy 90% os hatékonyságú tápegység is alig 900-950 wattot húzna le konnektorból ami azért lássuk be nem olyan nagyon sok. Vannak komolyabb porszívók, mikrók, fúrók és egyéb szerszámok amik ennél több áramot igényelnek. Más videókártyák meg ennél kevesebbet kajálnak szóval simán mehet.
2021. márc. 31. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

nemtom de én még decemberben vettem rtx 3070 gamingx trio-t 250ért, aztán most eladtam de már megbántam :D

Annyira nagy szükségem nem lett volna a pénzre, ellenbe a játékok akadás nélkül mennének.

2021. márc. 31. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Semennyire, ahhoz alacsony a hőtermelése legalábbis ilyen "kis tételben".
2021. márc. 31. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tűzveszéllyel nincs baj, mert nem az. Viszont ha nem lopod az áramot, akkor nem fogja megérni. Többe kerül az áram amit megesznek ezek a gépek, mint amennyi a megtermelt kriptovaluta értéke. ASIC géppel kell bányászni olyan helyen, ahol felébe kerül az áram, hogy értelmezhető hasznot lehessen termelni.
2021. ápr. 2. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!