Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek meddig él egy HDD?

Szerintetek meddig él egy HDD?

Figyelt kérdés

Rövid az élet, mondják és ez igaz is!

De egy HDD élete is rövid?

Nekem mióta megjelent egy 1TB-os WD blue-m van…

Kalandos történte van!

Már születése után is.

Mikor megrendeltem az Aqua nevű boltból úgy kértem, hogy dobozban kapjam. Én kis naiv úgy gondoltam ha zacskóban kapom az nem valami biztonságos főleg futárral az ország másik végébe.

Hát igen, de ki küldték nekem egy akkora dobozban amiben egy kisebb mosógép is elfért volna…

Igen úgy, hogy semmi más nem volt a dobozban, csak úgy magyarosan bele volt baxva…

Se zacskó, se műanyag kukik, se újság papír…

Fogtam is a fejem mikor ide adta a nagy dobozt a futar amit magamra döltöttem es hallottam ahogy csúszik a doboz alján felém a HDD….

Miközben vittem be azon gondolkoztam ha az MPL-t így túl élete akkor mindent…

Kicsit szívtam vele, hogy a Windows 7 rámenjen, valamiért sokadjára sikerült csak, de mikor már rajta volt a smart jelezte 100/100.

Konklúzió:

Aquatól soha többet nem rendelek az MPL meg nem dobálja a csomagokat, legalábbis ami 10K körüli azt hiszem 13-14 volt, azt nem… Szóval nekik respect…

Megjárt velem több gépet és sokáig rendszer is volt… Hajtott ő hackelt MacOS-t, Ubuntut, Windows 7-et, 8.1-et, több 10es verziót…

Letöltött ő milliónyi terrát már Torrentben es fel is… Leszedett ő már ugyanennyit Steamen is…

Túl élt 3 lakás költözést is!

A kapacitása miatt valószínűleg örökre jó lenne nekem!

Most is 100/100-as, halk is!

Mikor fogja beadni a kulcsot?!??!?😥

2021. márc. 29. 23:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha egy átlagos HDD 6 évig bírja és ez még 100/100-as akkor egész jó darabot fogtam ki ugye? :D

Tényleg nem volt kímélve szegény, még is bírja… :D

Pedig ez már a második SSD-m…

Na merje nekem ezek után azt mondani valaki, hogy az SSD is bírja addig, mint egy HDD… :D

Mondjuk az első csak azért lett cserélve, mert az egy kis 60GB-os volt. Nem emlékszem milyen kondícióban volt… Bele szereltem a sógornőm laptopjába!

2021. márc. 30. 00:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Habár 946 nap 6 óra az pontosan 22710 óra! Az azért nem kevés ugye?
2021. márc. 30. 00:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy HDD-m, amit 6 éve használok, 3 évig volt rajta a Windows, 3 éve meg adattárolásra használom, meg torrentre.
2021. márc. 30. 07:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem kb 8 évet ment, napi több órát volt használva, hétvégén akár 10 órát is. Utánna elromlott a motra.
2021. márc. 30. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!