Hibás alaplapot hogyan szoktak használni alkatrésznek?
Figyelt kérdés
Olyan hibára gondolok, hogy fizikai sérülés, tehát letört róla alkatrész. Kidobnám. Csak eszembe jutott, hogy sokszor dobnak ki olyan dolgot az emberek, amit tudnék használni pl. elektronikához. Ha tudom, hogy van, akinek jó lehet alkatrésznek az ilyen alaplap, akkor felrakom ingyen elvihetőnek, vagy nagyon jelképes áron pl. 1 sör.2021. márc. 29. 17:43
1/4 anonim válasza:
Letört alkatrészt simán visszaforrasztják
2/4 anonim válasza:
Legutóbb egy kondenzátort bontottam egyből, ami kellett egy videokártyára, amin "szállítási sérült" volt az egyik. Viszont az alaplap saját dög volt és ha elindultam volna otthonról, nem egy dög deszkát hozok el akár ingyen, hanem veszek egy új kondit.
3/4 anonim válasza:
Ha használhatatlan lenne, akkor a sok alakatrész felhasználható másik alaplapokhoz.
De ha tényleg csak az a gond, hogy letört egy alkatrész, akkor vissza kell forrasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!