Melyik z390 alaplapot ajánljátok?
Választottam már videokártyát és processzort a gamer pc-mhez (150-250 ezerből szeretném megvenni). Most jön az alaplap, ami szerintem egy z390-es lesz, csak nem tudom, hogy melyik gyártótól melyik fajta. Segítsetek nekem eldönteni ezt, akár még az eddigi alkatrészekbe is beleszólhattok.
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super
Processzor: Intel Core i5-9400F
Ha jól rémlik ezt írtad ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Ott asszem összeírtam egyet, bár nem értem miért lett leszólva a részedről.
10+ FPS cserébe a 9400F-ből közel 100%-n pörög a maga 4 mag, 4 szálával, addig az 1600AF konkrétan félközzel kihoz közel annyi FPS-t.
Nyilván jól hangzik a több FPS, de hamarosan új konzolok jönnek, és a játékok gépigénye nőni fog jelentősen.(nem mellesleg a konzolokban is ZEN alapú hardver lesz, lehet következtetni majd hogy melyikre fognak jobban optimalizálni)
De minden esetre hogy valami hasznossal is ellássalak, I5-9400F alá egy ilyesmi alaplap bőven megfelel:
Mivel szorzózármentes a CPU, így nem érdemes erre többet áldozni.
Z390-es alaplapok, még a belépő kategóriások is 9600K alatt használatosak leginkább.(bár azokból is inkább az 50K-s darabok használhatók igazán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!