Hangproblémám lenne, most ezt komolyan értelmezné valaki? Vagy vágjam a falhoz az egészet? (kép)
Ebből a képből tudod mi látszik? Semmi. Az is csak éppen.
Szóval: mi a probléma?
Te vagy a gyengénlátó, vagy valaki a családban? Tényleg segít ez a kontrasztos nézet? Ez csak úgy érdekel, köszönöm a választ!
Amúgy nekem tegnap volt gondom. Végül az lett a megoldás, hogy az előlapi csatlakozót lehúztam az alaplapról. Fogalmam sincs miért javult meg, de azóta megy. Nem próbáltam visszadugni.
Újabb fejlemény... Sikerült feltenni a hangdrivert elvileg a megfelelőt..
Eredmény, direct x látja, a hardvert, eszközkezelő látja, a hagszóró ikonról eltűnt a piros x, a hangerőkeverő megjelenik.
Hang továbbra sincs a belső hangszórókon, viszont ha bluetoothon keresztül hangszóróval csatlakozok akkor van hang!
Jack dugóval sincs hang fejhalgatón!
"Te vagy a gyengénlátó, vagy valaki a családban? Tényleg segít ez a kontrasztos nézet? Ez csak úgy érdekel, köszönöm a választ!"
Segít, különben fél nap múlva migrénem lesz. Így viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!