Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy az Androidn...

Miért van az, hogy az Androidnak úgy mond semmi nem elég?

Figyelt kérdés

Ha megnézzük az új telefonokat 100 magos processzor, 200GB ram és ilyen felszereltséggel jönnek!

Jó ez nyilván költői túlzás, de a napokban a kezembe terült a párom Androidos telefonja.

Ami 1-2 éves lehet.

Honor 20 Lite.

Ha láttátok még lassú telefont… Mintha Windows XP lenne egy Pentium 2-n…

A gyári beállítások visszaállítása után működik egy két hónapig, de nagyon le lassul!

Ezt szóvá tettem egy oldalon és ott azt mondták gyenge a telefon és az a baj, hogy Lite. :O

De ez egy 8 magos, 4GB rammos telefon…

Az én iPhone-omban nincs ilyen hardver és az a legújabb rendszerrel 100 kört ver rá sebességben.

Ez meg a gyári rendszerrel ilyen lassú?

Mi van az Androiddal?

Miért van az, hogy iPhone-on 3-4GB ram meg pár mag elég Androidon meg nem?

Mert ebben a 3-4GB ramban több alkalmazás marad meg mint az 6-8GB rammos androidos telefonban.

Pedig az alkalmazások azok szinte ugyanazok!

A Windows Phoneok is jól mentek kis hardveren, akkor most mi van ezzel az Android dologgal?

2021. márc. 24. 22:58
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Bocs iOS9-10-el egy idős operációsrendszerrel egy idős Android verzióhoz ad ki biztonsági frissítést?

Ilyesmit akartam írni!

2021. márc. 28. 22:08
 32/33 Alex Fly ***** válasza:

Mondom Android esetében NEM vagy kiszolgáltatva a gyártónak - még ha ezt Apple-hívőként nehéz is elképzelni...

Ja, hogy meddig vannak frissítések? Mondjuk SGS2-re az Oreo megfelel?

2021. márc. 28. 22:54
 33/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt majd nézd meg!

Igazából még az Oerotól is régebbi az iOS 9-10, de mindegy!

2021. márc. 28. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!