Valakinek van jobb ötlete?
Gép fejlesztés.
Én erre gondoltam, ti tudtok jobbat?
Ryzen 3 1200
16GB 3000MHZ ram
Seasonic S12iii 500 vagy 550w most így nem tudom.
Gigabyte B450M DS3H
Vga maradna a régi.
Valakinek jobb ötlet hasonló árba?
Nem érted te sem látom...
Jó volt az 5600K-vak szenvedni? Nem hiszem. Most minek ítélnéd magad ugyan arra a szarságra, azzal a különbséggel, hogy most futni fog a játékok nagy része épp, de iszonyatosan hamar fogsz problémákba ütközni a jövőben?
Neked nem ér meg 10ezer forintot az, hogy évekig meglegyen oldva a processzor problémád?
Gold vagy bronze vagy semmilyen annyit jelent, hogy kevesebb áramot zabál meg. Semmi mást. A te budgetedhez konkrétan nem, hogy gold, de még a bronze is elgondolkodtató. Azért nagyon sajnálom, hogy nem tudjátok miképp kell számítógépeket építeni kevés pénzből... Képesek vagytok olyan butaságokat csinálni, hogy elképesztő. A ryzen 1200 10%-al lassabb, mint egy 3. generációs i5. Én olyat vadi új alaplappal, meg 8giga rammal vettem olcsóbban, mint a te procid akarod most venni. Ez értelmetlen, és pazarlás. Értem én, hogy mit akarsz, csak éppen butaság.
Az a Seasonic táp pedig egy rosszul sikerült példány, nézd meg Linus forumait. Nem, hogy nem ajánlott, hanem a messziről kerüld el kategória. De nekem 8, nem muszáj rám hallgatni, bár nem tom akkor minek kérdeztél, és nem csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!