Valakinek van jobb ötlete?
Gép fejlesztés.
Én erre gondoltam, ti tudtok jobbat?
Ryzen 3 1200
16GB 3000MHZ ram
Seasonic S12iii 500 vagy 550w most így nem tudom.
Gigabyte B450M DS3H
Vga maradna a régi.
Valakinek jobb ötlet hasonló árba?
Ne vegyél 1200-őt, nincs értelme! Ember, egy 3-4. genes i5-el ér fel!
10100F jobb, mint a 3100. És nincs értelme 500wattnak, ide elég 400is.
14
Én arra reagáltam, hogy szerinte a ő nem adna 3100 alá. Miért az a mérce, mikor roszabb, mint a 10100F? Értelmetlen dolgot írt.
25 a keret? Oké, akkor vegyen normális procit, ne ezt a vackot, ami 4mag4sázl, egy ivy bridge IPC-jével?
Erőltessük már meg magunkat, és egy i5-8400-et hozzunk már össze, könyörgöm
Nekem ne mond, hogy 10ezer +- az olyan nagy baj! Vegyél gyengébb tápot, és költsd arra a rhdt procira, mert az 1200 szenvedés. Nem kell sem Seasonic (főleg, mert ez a model nem jó), és nem kell 500watt sem. 450 bőven elég, amúgy a 400 is.
#16.Össze lehetne hozni 8400-t, csak éppen arról semmi út nincs fejlesztés szempontjából.
Az szól az AM4 mellett hogy 5 generációinyi CPU áll rendelkezésre ha egy jobb B450-es lapja van az embernek és az nem utolsó szempont.
1200 meg nem olyan rossz 3000MHZ-es RAM-mal, kicsit OC-va. El lehet vele játszadozni FHD-ban. De úgy is a VGA lesz a szűk keresztmetszet.
A tápban én egyet értek vele, az S12III-t kint gyártják bérgyártásban(Taiwanban) és nem túl sok jót róla elmondani. Elvégre Pure Power 11 400W van az árán és nagyjából az is annyit képes leadni +12V-os ágon. Cserébe normális kondik vannak(ebben sokat spóroltak az S12III esetén) és korszerűbb nem is kicsit.
#16 spóroljon a tápon, amikor amúgy is egy normális, de belépő tápot nézett - aha, nagy segítség vagy. Ha már ezzel elfogyasztotta a keretet akkor nincs mozgástér, mit nem tudsz ezen megérteni?
Nem ideális az 1200, de ennyi pénzből nincs is vele semmi gond. A középkategória tetejéig mindig van egy kicsit jobb valamivel olcsóbban, aztán ott meg elkezdesz szemezni a felső kategória aljával, mert "ha már ennyit költöttem, akkor az a +15% miért férne bele". Erre a hozzáállásra épül fel az egész termékpaletta. 60fps re szinte kivétel nélkül mindenhol elég ma még, ahol nem ott is épp hogy alá esik, egy jobb kártyát visszafogna, de gondolom nem 2060s+ szintű kártya lesz mellette úgyhogy ez nem reális probléma.
17
Hogy ne lenne már? i7-9700, jobb is, mint egy 3600. Évekig, sok évig elég lesz játszani. Ha úgy érzed még sem, vár egy i9.
18
Az a tápegység egy hulladék, a 10ezres random value chieftec szintjét talán megüti. Ezen felül az a value chieftec is bőven elég, nem kell mindenkinek ajánlgatni a szar 30ezres vackaitokat, rohadt unalmas már.
Nekem tök mindegy, vegyen akkor 2010-es színvonalu procit, hude jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!