Ősszel PC konfig CS:GO-ra?
Az elsőnek: [link]
Nem írtam keretet, egyértelműen a legolcsóbb érdekel, ami már nagyjából tudja hozni a megadott kritériumot. Teljes gépház setup kellene. A külső perifériákon kívül (monitor, egér, billentyűzet).
használt 10100F-10400F gépek lesznek már addigra bazijó ár-érték arányban. de igazándiból teljesen kiszámíthatatlan a piac. nem számolgatnék most semmit még.
Youtube-on igazándiból tudsz nézegetni teszteket, konfigokat. Csak olyat keress, aki kiíratja az 1% low-ot vagy a frametime-ot kirajzolja diagramként, és akkor ott be tudod lőni, hogy melyik proci az, ami dropolgatja a frame-eket, és akkor az kevésnek ígérkezik.
CSGO-hoz ám 300fps kéne :D
Na sebaj, ám tök mindegy. Amiket ma tudsz venni i3 \ 3xxx ryzenek mind 200+-t tartani tudnak. Egy agyon OC-zott 9600K mondjuk kenterbe veri CSGO-ban a 10400F-et, mert egyáltalán nem érdekli a sok mag, sok szál, csak és kizárólag a magas órajellel társalog. (nyilván nem ér ugyan annyit egy 4ghz-es első genes meg egy 4-es)
Igazából CSGO-zni még valszeg most is elég egy 4770K is. Sőt, talán még a 3770K is, ha megvan cibálva rendesen. Nem tudom, hogy az updatek mit hoztak, OC nélkül a sima 4770 már azért dropolgatott 150ig pár éve, hogy azóta mi lett, én nem tudom.
10400F-ben gondolkodnék, 200 felett leszel, és legalább munkára is optimális, és nem ölöd meg totál a jövőt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!