Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van e különbség?

Van e különbség?

Figyelt kérdés
Van különbség hűtő paszta és hűtő paszta között ha igen akkor melyik a jó paszta. Valamint hogy videó kártyára van külön paszta?

2021. márc. 19. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
ennek a kérdésnek kb annyi értelme van mind ha meg kérdeznéd van e különbség két kocsi között. ha drágább akkor jobb erre az értelmes kérdésre ezt értelmes választ lehett csak adni, és nem nincs külön a vgára ugyan azzal pasztáztuk min2-őt
2021. márc. 19. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Van. Mondjuk az Arctix mx4 az egy jó paszta. Ami hozzá hasonló árban, az is jó. Ha van eltérés, akkor az olyan 2-4 fok lehet processzor hőmérsékletben. Ami sokkal olcsóbb, az már gyanús. Ha meg mégjobb hővezetőképességet szeretne valaki, akkor ott vannak a folyékony fémes paszták.
2021. márc. 19. 16:26
 3/10 MGéza ***** válasza:
Van aki pasztázza, de thermal padot szoktak használni a gyártók, ugyanis a borda a ramokat is hűti egyben, így egyszerűbb a videokártyák esetében. Általában ha nincs OC akkor nagy különbség paszta és paszta között nem nagyon szokott lenni. Hővezető képességet W/mK értékkel szokták kifejezni, amelyiknek ez magasabb, az hatékonyabb általában. Arctic MX-4 árához képest igen hatékony paszta.
2021. márc. 19. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Van különbség! Vannak normálisabb paszták és vannak olyanok amik kb semmire nem jók, mert folynak, vagy túl szárazak.
2021. márc. 19. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem értem mire fel ez lepontozás kérdező gondolkodj már egy kicsit, ha nem lenne különbség akkor mi a francért lenne drágább egy MX4 mint példul egy titán hűtőzsír ?? ja amúgy #1 voltam
2021. márc. 19. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
a lepontozás a stílusodnak szólt! :)
2021. márc. 19. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 attól még hogy nem nyerte el a tetszésed a "stílusom" attól még egy ilyen kaliberű kérdésre(értsd: igénytelenül meg fogalmazott semmit mondó)egy ilyen kaliberű válasz jár ha kicsit értelmesebben és konkrétabban fogalmaz a kedves kérdező akkor termesztésen én is más kép fogalmazok.
2021. márc. 19. 17:27
 8/10 A kérdező kommentje:
#1 teljesen igazad van legközelebb megpróbálta jobban fogalmazni.
2021. márc. 19. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálok*
2021. márc. 19. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"nem nyerte el a tetszésed"

ööö nem én pontoztalak le, csipán valószinüsítettem, hogy a stílus miatt kaptad a pirosat.

tipik gyakoris kérdés.........

értelmes válasz nem érkezett, amúgy meg mindenki le lett pontozva :DDDDDD

2021. márc. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!