Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri vajon megcsináltatni a...

Megéri vajon megcsináltatni a 8800 GTX kártyáimat?

Figyelt kérdés

Tegnap megtaláltam a kb 13 évvel ezelőtti kártyáimat a padláson. 2 db Asus 8800 GTX-rő lenne szó. Annak idején SLI-ben voltak használva, de megadták magukat és már egyik sem működik. Nem ad képet egyik sem.

Lenne értelme megjavíttatni őket?Nyilván nem akarom használni mert kb már semmire nem jók, csak elrakni az utókornak hogy hátha egyszer majd sokat fognak éri mivel működnek :D

Jó ötlet lenne vagy felesleges pénzkidobás?

2021. márc. 19. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Pénzkidobás, mivel maga a GPU hibásodik meg ezeken. Ideiglenesen felélesztheti a hősokk amit kap, de tartósnak nem nevezhető a dolog. Dísznek még jók.
2021. márc. 19. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt neked kell tudnod, hogy számodra megéri-e. :)

Ami persze attól is függ, hogy mennyibe kerülne a javítás.

2021. márc. 19. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom hogy mennyiért csinálnák meg.

Mert kérdés mi lehet a valódi bajuk, ha jól emlékszem egyik nap még mentek de utána többet nem kapcsolt be egyik sem. Pedig nem voltak túlhajtva meg ilyenek.

2021. márc. 19. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Az utokornak megorizni? Minek, par ev mulva egy alaplap se lesz amibe egyaltalan belemegy, es lassan egy benabb androidos telefonban is jobb a GPU van mint ez. Vidd szepen a helyi hulladekudvarba vagy barhova, ahol befogadnak elektronikai hulladekot.
2021. márc. 19. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt neked kell döntened, az eszmei értéke ér-e annyit. Esetleg később akarsz e köré rakni egy retro gépet, vagy ilyesmi. Bár akkor is megérheti egy működőt venni.

Viszont ha különleges változat, dísznek kiváló!

2021. márc. 19. 11:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Majd keresek valakit aki ér hozzá és ő megmondja hogy megéri javítani vagy nem. Ha jó árat mondana akkor lehet belemennék.

Kidobni nem fogom az biztos mert hiába nem ér semmit, attól még eszmei értéke van számomra mert ez volt az első komolyabb gépem amit összeraktam.

A 4. válaszoló meg nem tudom miről beszél hogy nem lesz hozzá alaplap, pci-e csatalakozós így bármilyen modern lapba belemegy.

Az hogy gyenge mindenki tudja, elvégre egy 14 éves termékről van szó de a maga idejében ez volt a csúcs. És mint mondtam nem használni akarom csak hogy működjön.

Ilyen felfogással a 70 éves autók sem érnek semmit mert az újak jobbak?

2021. márc. 19. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:

99% hogy reball kell neki, szinte minden G80-al szerelt hibás kártyának ez lett a baja.

Sokat érni viszont szerintem csak akkor fog igazán ha a dobozaik is megvannak melléjük, illetve maguk a kártyák is szép állapotban vannak.

2021. márc. 19. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

#6: pontosan igy van: hacsak nem valami kulonleges muszaki megoldasu vagy kulonosen szep allapotu peldanyrol van szo, a 70 eves autok nem ernek semmit. Nehezek, lassuak, sokat fogyasztanak, biztonsaguk es hasznalhatosaguk a nullat kozeliti.

A te ket, amugy sz*r sorozatu es tonkrement kartyad csak neked tunik fontosnak, 2 ev mulva ki fogod magadat rohogni hogy milyen gyerekes modon ragaszkodtal hozzajuk.

2021. márc. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!