Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a fene történik?

Mi a fene történik?

Figyelt kérdés

Ma eladtam a 4GB-os, RX470-et 65 ezerért… :D

Nem hittem el… Holnap már 70-80-100 lesz? :D

Végülis ugye én már vagy egy éve nem játszom semmin és csak filmek mentek, szóval az intel HD 2500 tökéletes erre, főleg hogy Linuxon használtam, de gyerekek ez mi?

2 éve 31.900-ft-ért vettem most meg 65 ezerért megvették… :D

2021. márc. 18. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nézd meg mennyivel kerül többe a bitcoin..
2021. márc. 18. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De mi neki azt mondja még a villanyszámla sem terül meg… :D Legalábbis nekem egy kártyával nem terült volna meg szerintem!
2021. márc. 18. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyen a piac, a kicsi kínálat és nagy kereslet fellövi az egekbe az árakat. Jól jártál vele, fordított esetben pedig mindenki meg van szívatva, mert hatalmas ráfizetésekkel lehet kártyát venni.

Majd ha lecseng ez a bányász láz is, akkor meg úgy telítve lesz a piac a sok videokártyával, hogy a nagy kínálat és enyhébb kereslet letolja az árakat.

2021. márc. 18. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Magyarul ha akarnám töredékéért vissza tudnám venni vagy akár még jobbat is később? :D

Bár az igényeim azok ugye kicsik…

Most csak azt látom, hogy van pénzem, kevesebbet fogyaszt a gép, halkabb… Nagyon adja! :D

2021. márc. 18. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a bitcoint kell nézni még mindig, mert az gpu-val nem gazdaságos. Ethereum a fő mértékadó a vga válságban.

Ha bedőlnek a kriptovaluták, akkor lesz kánaán a gamereknek. Erre mostanában semmi jel nem mutat...

2021. márc. 18. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
amúgy 5 kártya alatt nem igazán kell gondolkodni a bányászatban, és azt sem igazán egy rx 470-nel (inkább 1070 8gb és felette), és nem piaci átlagáras árammal.
2021. márc. 18. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Annó olvastam egy cikket, igazából a bányászok a kriptovaluta/watt -ot nézik és oda mennek, ahol ez a legjobb, már ha tudnak.

Ahogy én gondolom/tudom:

A vga-ból elfogynak a nagy teljesítményűek a globális piacról, így nem marad más az normál felhasználóknak, mint az alsóbb kategória. Vagyis ez a kereslet a lejjebbi kategóriákhoz hozzáadódik, így azok is drágává válnak.

Az árfolyamot illetőleg, minél többen bányásznak, annál kevesebbet fog majd érni egy egységnyi teljesítmény, viszont ezt kompenzálhatja az árfolyam növekedése.

2021. márc. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!