Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes egy elromlott LCD...

Érdemes egy elromlott LCD monitorra költeni?

Figyelt kérdés

22 colos LG monitorom kb 2 hónapja megadta magát. Fokozatosan romlott, eleinte csak ki be kapcsolt, végül be se kapcsolt. A szerelő azt mondta általában 8ezerből megcsinálja az ilyen monitorokat, de nekünk most 18ezret mondott, mert hogy nem átlagos baja van. Egyébként 40ért vettem másfél éve.

Érdemes ezt a 18-at rákölteni, vagy inkább vegyek újat? Mi lehet a baja, hogy ilyen sokba kerül?

2010. aug. 19. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb. 35-40ezer most is. De én ha valamit megjavíttatnék akkor tudom hogy na ez már rossz volt és akár maradandó hibája is lehet, meg újra könnyebben elromolhat.
2010. aug. 19. 07:37
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
Én úgy tudom, az LG monitorokra eleve 3 év garancia van. Szóval szerintem rossz szerviz ajtaján kopogtatsz.
2010. aug. 19. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ugy tudom, hogy 3 év garancia van LG-re, de ha mégse, akkor is 2, tehát garanciálisan kell megcsináltatni!!!

Egyébként hasonló helyen dolgozom én is, a leírtak alapján tudom mi a baja, és az az alkatrész tényleg nem olcsó....

2010. aug. 19. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Sajna csak 1 év garancia volt rá, lehet azért mert akciós volt, nem tudom.

De végül úgy döntöttem nem javíttatom... megmutatta melyik kütyü romlott el benne és hogy ezt csak külföldön lehet beszerezni... és elhittem neki, mert tényleg pont az volt a baja, amiért ez a kis kütyü felelős... hogy a jelet feldolgozza a gép felől... szóval eladtuk a szerelőnek alkatrésznek, 9ért... ennyivel is közelebb kerültem egy új monitorhoz. Ez van. Azért köszi.

2010. aug. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!