Milyen videokártyát vegyek 40 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy ne lépje át ezt a határt, tényleg nincs nagyobb keretem.2021. márc. 16. 20:27
1/7 anonim válasza:
Jelenleg talán kapsz 470 4 gb-ot annyiért használtan, de csak talán
hardveraprón nézelődj.
vannak gtx 970ek is kb annyiért, de egy 1060 3 gb verzió is jó lenne annyiért.
Sajnos nagyon az egekben a vga árak, szóval most rosszkor keresgélsz.
2/7 anonim válasza:
Hát ebből a keretből ha boltban nézed a GT1030 ami max kikerül, de használtan se jobb a helyzet, nagyon talán egy 1050-et vagy 1050Ti t megfoghatsz kb, esetleg ha mákod van RX470
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon maximum 60 ezret tudnék még rászánni. Így van valami esély?
RDR2-re kell az új VGA.
2021. márc. 16. 20:46
4/7 anonim válasza:
Újként még mindig kevés, RDR 2-höz ami FHD-ra élvezhetően viszi a 1050Ti a belépő az most 75-től indul...
5/7 anonim válasza:
Használtan van csak esélyed bro :D én használtan 2 hete vettem rx 580 4 gb verziót, majdnem maxon viszi az rdr2őt tv-n 60 fps.
6/7 anonim válasza:
Jelen pillanatban ezért még használtan sem kapsz új videókártyát. Újonnan talán egy GT1030 2GB (Ami nem lesz RDR2-re). Szerintem, ha nem életbevágó inkább várj vele még normalizálódik az ár. Ha ilyen szűkös a kereted teljesen felesleges 60 ezret kidobni egy elavult kártyára. Lásd: 1050ti.
7/7 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy .. de játszható, és nem is meríti ki a költségkeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!