Milyen videó kártyát vegyek 10 ezer forintig?
Figyelt kérdés
A haver azt mondta, hogy telepítene néhány jó kis játékot a gépemre, hogy tudjunk együtt játszani. (Valami batelfieldról beszélt, csak az első része úgyhogy nem lehet nagy a gépigénye) Én viszont úgy tudom, hogy nincs a gépben videó kártya.
Segítenétek?
Gép:
-Intel Pentium
-2,5gb ram
-700 wattos tápegység
2018. febr. 28. 21:29
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Heh, ez már elég igényes trollkérdés, ügyes!
4/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a Battlefield 1942-re gondolt. Már ha nem troll.
5/9 anonim válasza:
Videókártya biztos van a gépedben, max. integrálva az alaplapra.
Érdemes lenne egy-két számtech.-boltba bemenned, Szokott lenni olcsóbb használt kártya.
Itt is nézegethetsz:
Egy kicsit drágább a max. összegednél, de szerintem ezzel eljátszanál egy darabig:
Nézd meg használt oldalakon is.
Lehet, hogy valamelyik cég kiszórja a régebbi dolgait (készletkisöprés), olyankor is lehet jó dolgokat szerezni. sokkal olcsóbban.....
6/9 szántóvető válasza:
annyiért találsz gtx 460-at.mondjuk elég öreg már ezért jó lenne személyesen kipróbálni vásárlás előtt.
7/9 A kérdező kommentje:
Esetleg nem használtan? Nem bízok bennük
2018. márc. 1. 21:05
8/9 anonim válasza:
A tápod ha minőségi, bármi mehet mellé ,de 2'5 gb rammal max a bf4 talán elfut nagyon low-on! na meg a procid is gondolom nem egy Pentium G hanem egy Pentium D vagy Pentium E max! az utóbbival már elfog menni a bf4. ezt a vga-t vedd bele , igaz nincs róla kép de ne a kép alapján itélkezz ez erősebb a gtx 460 gtx 560-nál: [link] a gtx 650 ti!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor az utolsó lesz.
2018. márc. 3. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!