Milyen gépházat ajánlanátok?
Vannak oldalak, melyeknél paraméterek alapján be tudod állítani, amit keresel. arukereso.hu oldalon beállítod, hogy 5.25 bővítőhely ne legyen.
Tisztában vagy egyébként azzal, hogy konkrétan mit takar egy gépház? :D Mert hogy 60-70 ezerért már olyat kapsz, ami megszólal, és ha ennyit hajlandó vagy rákölteni, akkor nagyjából teljesen mindegy, milyet veszel.
Itt nézelődhetsz: [link]
"...Jó legyen az airflow és halk legyen az a lényeg. Jó lenne ha kicsit hosszabb és szélesebb lenne, mert az alsó ventilátort nem tudom jelenlegi gépházba berakni a túl nagy táp miatt..."
Elsőre gondold végig, hogy miként szeretnéd megszervezni a jövőbeli házad hűtését, mert ebben a kérdésben kissé elveszettnek tűnsz.
Egy alulra beszerelt ventilátornak nem sok értelme van. Ha befelé dolgozik - hogy a hideg alul és elől be, meleg hátul és felül ki áramlási irányt erősítse -, akkor maga alól nyomja be a port, ha kifelé, akkor meg lerontja a beelső légáramlást. Cserébe egy plusz zajforrás.
Miként a szükségesnél több ventilátor is csak arra jó - már a faarokméregetésen kívül -, hogy fölösleges zajt generáljon.
Cooler Master H500m
COUGAR PANZER MAX
NZXT H710i
Thermaltake View 71 Tempered Glass
Phanteks Enthoo 719
Phanteks Enthoo Pro 2 TG
Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified
A gyártó belerak akármennyit, amit a célközönség hajlandó megfizetni.
Én csak annyit mondtam, hogy a szükségesnél több ventilátor értelmetlen, mert csak zajt csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!