Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert crashel minden egyik...

Miert crashel minden egyik naprol a masikra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 2 honappal tobb, mint 2 eve nalam van a kovetkezo szamitogep:

Aourus B450 Elite

Asus Dual GTX 1070 (nem volt huzva)

Cooler Master MasterLiquid 120 lite vizthutes

Ryzen 5 2600 (ez sem volt huzva)

G.skill Aiges 2X8GB 3000mzh

NZXT H500 white, alap 2 venti

FSP hyper 600

1tb hdd, 250gb samsung 860 evo

(Nem tudom mennyire szamit, de masfel eve lett atrakva az egesz gep ebbe az nzxt hazba, szoval azok a ventik csak masfel evesek)

A PROBLEMA: 3 napja szinte minden jatekbol crash-elni szoktam, 1-4 orankent, de valtozo (Fifa 21, CS:GO, Fortnite, GTA V-el szoktam jatszani). Azert furcsa nekem ez az egesz, mivel a GPU max 58 fok korul szokott lenni a CPU 48 alatt, jatektol fuggoen. Ezalatt a 2 ev alatt, miota nalam van ez a gep szinte sosem crashelt semmi, FPS sem droppol pedig 144hz-en jatszom.

Elore is koszonom a segitsegeket!

2021. márc. 14. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami elromlott. Ha csak játék közben csinálja, esélyes, hogy a VGA.
2021. márc. 14. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak jatek kozben csinalja, de akkor sem egybol crashel, es kozben is mindegyik jatekban megvan a 144 fps.
2021. márc. 14. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg egy ram tesztet (memtest86), a ram hibája tud furcsaságokat produkálni. Ha ez nem mutat hibát, akkor stressz teszteld a procit és a videókártyát. Egymás után, ne egyszerre, mert akkor nem derül ki, hogy melyik a rossz. Hagyd pár órát 100%-on pörögni.
2021. márc. 14. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi, a ramot letesztelem holnap, mivel kell hozza egy pen drive. Viszont a gpu/cpu-nal hogy fogom latni, ha az romlott el?
2021. márc. 14. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

RAM hiba plusz +1.

Én aligha hiszem hogy mással lenne hiba.

CPU-ra nagyon minimális esély van, ha GPU akkor csak magas terhelésnél jönne elő hiba.

Annyi hogy a memtest-t egy egész éjjel hagyd hogy menjen, garanciában cserélik ha van vele valami gond.

2021. márc. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!