Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gép épitése jó pár évig nem...

Gép épitése jó pár évig nem szeretném cserélni, főként játékra ?

Figyelt kérdés
Helló! A jelenlegi gépemet szeretném lecserélni, minden kellene kivéve videó kártya mivel videó kártyát sikerült vennem elég jó áron egy 1080 ti-t, 350 ezer forint maradt a többire.. amit kinéztem az a ryzen 5 5600x processzor és e köré szeretnék épiteni csak nem tudom hogy mit,mivel nincs annyi tapasztalatom, az asus b550 f lapot néztem de nem tudom hogy az a tökéletes e, rambol 16 gb szerintem elég nem hiszem hogy kell több egyenlőre. max 350 ezer forint, videó kártya nem kell, viszont szeretnék egy jó hosszútávra megfelelő gépet, egy olyan házzal ami megfelelően hűtti nem szeretném levenni az oldalát hogy kapjon levegőt tehát jó airflowos házat szeretnék. overclockolni nem tervezek mert még nincs benne sok tapasztalatom, viszont pár év mulva hogyha kell nyilván szeretnék tehát igy kellene összeállitani.. remélem tudtok segiteni, előre is köszönöm

2021. márc. 14. 02:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Core i5-10400F és a ryzen 5 3600 lazán 2db GeForce RTX 3090 24GB-t kiszolgál bottleneck nélkül.

[link]

[link]

2021. márc. 14. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Ryzen 5 3600 és MSI MAG B550 TOMAHAWK páros nem igényel bios frissítést, házból a DEEPCOOL MATREXX 55 MESH 15.490 Ft. Hálós front panel (előlap) emiatt nagyon jó az ‘airflow’, azaz a levegőáramlás a gépházon belül, így sokkal jobb hőmérsékleten tartva az alkatrészeket. Nagyon kényelmes benne építeni, jó anyaghasználat, mindennek van bőven helye. Edzett 4 mm-es üveg oldal lap, ami könnyen fel és leszerelhető a gumigyűrűknek hála amik tartják.

Folyadékhűtéses rendszerek támogatása. Kábel menedzsment rendszer hatalmas. Támogatja a 370 mm hosszúságú grafikus kártyát, CPU hűtőmagasság-határ 168 mm. A tetején egy mágneses porálló háló, elülső és alsó porszűrővel. Ennyi pénzér sehol nem találni ilyen szellős, tágas jó minőségű házat. Memóriából CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz CL16 KIT vagy CRUCIAL 32GB Ballistix DDR4 3200MHz CL16 KIT venném.

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 15. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!