Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért laggolnak a játékok a...

Danika1012 kérdése:

Miért laggolnak a játékok a laptopomon?

Figyelt kérdés

Szóval lenne egy ACER ASPIRE 5 A517-52G-55UD laptopom amin eléggé laggolnak a játékok akármilyen beállítást próbálok néhány játéknál inkább azt veszem észre hogy le lassul a játékmenet aztán vissza áll ilyen például a csgo,word of tanks,warship,

de más játékoknál is elég nagy laggolást veszek észre pl: AC black flag,crusader kings 2, Hearts of iron 4, Europa universalis 4

Legfrissebb driverek vannak fent többször újra raktam a rendszert nem igazán értem miért van ez tudom ez nem egy gamer laptop de ezeket szerény tudásom szerint bírnia kellene ennek a laptopnak.

Specifikációk: Processzor: i5-1135G7

Ram:8gb

videokártya: nvdia geforce mx350

Operációs rendszer: Windows 10 64bit

2021. márc. 12. 00:11
 1/6 anonim válasza:

Ezzel meg is válaszoltad a kérdésed!

“ videokártya: nvdia geforce mx350”

2021. márc. 12. 00:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen értem nem egy erős videokártya de ezek a játékok például amit írtam is crusader kings 2 bőven kellene futtatnia főleg azért írom mivel egy másik laptopon amibe egy integrált videokártya van és gyengébb processzor azon pedig szépen fut a játék
2021. márc. 12. 00:34
 3/6 anonim válasza:

Érdemes lenne ránézni a hőfokokra is akkor!

Nagyon jellemző, hogy hamar szívja magát tele egy laptop retekkel ami az amúgy is kis hely miatt, nagyon kellemetlen lehet.

Ha akkumulátor játszol csak akkor van ilyen?

A Windows is tud érdekes dolgokat csinálni, sajnos a 10 ilyen lett…

2021. márc. 12. 00:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha akkumlátoral akkor is és ha táppal akkor is. A Videokártya hőfoka általában 60°c játék közben.Érdekes mivel mint mondtam is tudom nem egy gamer laptop ez de nem is egy warzoneval akartam játszani és amiket néztem youtuben teszteket ilyen videokártya ilyen ram gyengébb processzor és azt látom hogy a csgo is 100fps fölött maxon vagy kamu az egész vagy én már nem tudom általában a gépigények.hu oldalon szoktam nézegetni megy e valami vagy sem a Black Flag is elvileg az oldal szerint 1080p highon 60+ fps de ehez képest a 20at is alig éri el. Pedig nincs 2 hetes a laptop.
2021. márc. 12. 00:44
 5/6 anonim válasza:

A gépigényes oldal becslése fabatkát sem ér!

A CS:GO-nál pedig vedd figyelembe, hogy az évek óta frissül és ezáltal változik a gépigenye is.

Egyáltalán nem mérvadó az amit ott vagy amit a Steam ír ki minimális igénynek…

2021. márc. 12. 00:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem hát akkor már tényleg nem tudom esetleg egy laptophűtőre még beruházok hátha esetleg úgy jobb lesz.
2021. márc. 12. 00:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!