Miért laggolnak a játékok a laptopomon?
Szóval lenne egy ACER ASPIRE 5 A517-52G-55UD laptopom amin eléggé laggolnak a játékok akármilyen beállítást próbálok néhány játéknál inkább azt veszem észre hogy le lassul a játékmenet aztán vissza áll ilyen például a csgo,word of tanks,warship,
de más játékoknál is elég nagy laggolást veszek észre pl: AC black flag,crusader kings 2, Hearts of iron 4, Europa universalis 4
Legfrissebb driverek vannak fent többször újra raktam a rendszert nem igazán értem miért van ez tudom ez nem egy gamer laptop de ezeket szerény tudásom szerint bírnia kellene ennek a laptopnak.
Specifikációk: Processzor: i5-1135G7
Ram:8gb
videokártya: nvdia geforce mx350
Operációs rendszer: Windows 10 64bit
Ezzel meg is válaszoltad a kérdésed!
“ videokártya: nvdia geforce mx350”
Érdemes lenne ránézni a hőfokokra is akkor!
Nagyon jellemző, hogy hamar szívja magát tele egy laptop retekkel ami az amúgy is kis hely miatt, nagyon kellemetlen lehet.
Ha akkumulátor játszol csak akkor van ilyen?
A Windows is tud érdekes dolgokat csinálni, sajnos a 10 ilyen lett…
A gépigényes oldal becslése fabatkát sem ér!
A CS:GO-nál pedig vedd figyelembe, hogy az évek óta frissül és ezáltal változik a gépigenye is.
Egyáltalán nem mérvadó az amit ott vagy amit a Steam ír ki minimális igénynek…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!