Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Brutális áron vannak a videóká...

Pat Anás kérdése:

Brutális áron vannak a videókártyák!Most lennék vásárlás előtt.Meg éri várni nyárig, hogy netán le menne ez a brutális ár, vagy ne is reménykedjek? :D

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tudja, hogy mikor lesz ennek vége.

Én azt ajánlom, hogy vegyél használtan valami gyengébb teljesítményű videókártyát, amivel esetleg közepes beállításokon el lehet játszogatni, aztán majd amikor bezuhannak a kriptovaluták / képesek lesznek a VGA gyártók normális mennyiséget gyártani, akkor vegyél valami erősebbet.

2021. márc. 11. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elvannak szálva az árak, én most vettem rx 580 4 gb verziót 60k-ba, a terv egy 3060 lett volna, de még várok.

Egyébként nem lehet megjósolni, már decemberben voltak akik jaj 1 hónap és 30kba is fogsz kapni újra 580 4gb-t vidikarit... hát nem jött be.

2021. márc. 11. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most megint mindenki a bányászatból akar meggazdagodni, lényegében munka nélkül. Aztán előbb vagy utóbb megint összeomlik a dolog, és minden visszatér a régi kerékvágásba.

...aztán majd jönnek tucatjával a halálosan unalmas kérdések, hogy bányászathoz használt videokártyákat megéri-e használtan megvenni.

2021. márc. 11. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelen állás szerint az árak tovább mennek felfelé. Nem úgy néz ki, hogy lenne nyárig változás sajnos. Használt középkategóriás kártyát éri meg venni játékra. Tehát ideiglenes megoldás játszik.

RX470-480-570-580 / gtx 1060-970

2021. márc. 11. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is megkaptam januárban, hogy:

"Várj még egy kicsit, míg újra beárazzák nagykerben, akkor valszeg olcsóbban is hozzájutsz..."

Vártam is, közben pont akkor jött az igazán nagy "BUMM!". Sajnos az illető tévedett, megesik. Jelen állás szerint sok helyre még el sem jutnak a kártyák, nem hogy drágán meg lehetne venni tőlük. És úgy veszem észre, hogy a helyzet egyre csak rosszabbodik.

Ha nem létfontosságú, akkor szerintem mindenképpen jobb, ha vársz - akár azzal a tudattal, hogy jó ideig (mondjuk 1 év) nem lesz pozitív változás a piacon -, közben figyelsz, érdeklődsz, keresel és talán szerencséd lesz egyszer... Ez sajnos ilyen.

2021. márc. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!