Ha kevés a hely a gépemen, akkor tudok távábbi játékokat és filmeket tárolni rajta, ha veszek külső merevelemezt? Az erre való?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek hozzá, de fontos lenne.2021. márc. 9. 15:27
1/7 anonim válasza:
Igen, tudsz, és igen, erre való. Viszont én azt ajánlom, hogy játékok terén legfeljebb a telepítőket tárold majd rajta, mert arról normálisan játszani nem lehet. Konzoloknál ugyan ez is megoldott, de az egy más világ ilyen szempontból.
2/7 anonim válasza:
A film ok, játék nem annyira, bár USB-C-s külsővel lehet akár játék is szerintem.
3/7 anonim válasza:
Nem erre való, de működhet. Belső merevlemezzel viszont jobban jársz. A legtöbb alaplapra 4-et lehet kötni, van amire 6-ot, úgyhogy szinte biztos, hogy van hely.
4/7 A kérdező kommentje:
Ohh, akkor nem nekem való? :( Elsősorban a sims miatt szerettem volna
2021. márc. 9. 15:35
6/7 anonim válasza:
#5-ös vagyok, azért nem vennék külsőt, olcsóbb és megbízhatóbb a belső, folyamatos kapcsolatra van tervezve. Külsőnél gond lehet, ha bontja a kapcsolatot stb.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget ☺❤
2021. márc. 9. 16:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!